kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
hej hej
asia- udało się :-) Krzyś się zbudził dopiero o 2.15 i potem o 4 i Łukasz gdzieś w między czasie na siku:-)
stefanka- jakby moja mama zobaczyła taki prezent że ja komuś daję to by chyba pękła, bo ona wychodzi z założenia że prezent musi być praktyczny i sama kupuje skarpetki i rajstopy
szok:
) od kiedy przestałąm się bawić zabawkami to dostawałam takie prezenty - o zgrozo
paula- ogarnęłaś już?
my dziś upiekliśmy ciasteczka kruche i ubraliśmy choinkę i na koniec Łukasza też ubraliśmy w łańcuchy - ale miał ubaw
asia- udało się :-) Krzyś się zbudził dopiero o 2.15 i potem o 4 i Łukasz gdzieś w między czasie na siku:-)
stefanka- jakby moja mama zobaczyła taki prezent że ja komuś daję to by chyba pękła, bo ona wychodzi z założenia że prezent musi być praktyczny i sama kupuje skarpetki i rajstopy
) od kiedy przestałąm się bawić zabawkami to dostawałam takie prezenty - o zgrozopaula- ogarnęłaś już?
my dziś upiekliśmy ciasteczka kruche i ubraliśmy choinkę i na koniec Łukasza też ubraliśmy w łańcuchy - ale miał ubaw

... Spierniczylam nawet swoje ulubione swiateczne ciasto, chyba to wina drozdzy, ale jakos tak ostatnio to zupe mega przesolilam, to krem mi sie zwarzyl, nawet cukier waniliowy zamiast do ciasta wsypalam do torby ze zwyklym cukrem.... Normalnie kulinarna poracha po calej linii... nie wiem co sie ze mna dzieje, ale lepiej zebym narazie zadnych gosci nie zapraszala, bo ich potruje

i już jest mocno aktywna
ehhh długi dzień przed nami
Najgorsze jest to że idzie spać o 19 a o 4 rano budzi się i nie chce już spać