Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas wczoraj była imprezka urodzinowa Małgosi i Tadeczka. Wszystko się udało łącznie z tortami wymarzonymi. Małgosia zażyczyła sobie żabę a Tadeczek helikopter więc takie im upikłam. Prezentów podostawali multum i wszystkie bardzo trafione. Tyle że teraz w ich pokoju nie ma sie gdzie ruszyć. Oj przydałobyu się nam zmienic mieszkanko na większe.
Aneczko kciuki za Wicia masz jak w banku Asiu kurcze czuję się dokładnie tak jak Ty Też mi non stop niedobrze, też mam czarne myśli i w ogóle chodzę cały czas jakaś przymulona I do 12 tc nie będę wiedziała na czym stoję, bo dopiero wtedy będzie pierwsze usg :-( Madzia dużo zdrówka dla Wiktorka Paula, a Tobie życzę poprawy nastroju, żeby jednak tych cichych dni nie było i, żeby ból głowy poszedł sobie precz
dzien dobry!!!!!!:-):-):-)
Kto tak na mnie krzyczy??;-);-)
Paulaaa jak dzis lepiej? oj bidaku, biadku...;-)
a co u nas? nic nowego:-) ja chyba jak wiekszosć;-) Staram sie codziennie na bb byc, zagladam,czytam...i jakos tak...;-)
u nas od dzis ferieeee!!!!!! jupi!!!!! 2 tygodnie we trójke:-):-):-)
planów wiekszych nie mamy,
ten tydzien-jezdzimy po Trojmiescie po wyprzedażach:-)
w łikend przyjezdzają moi rodzice:-)
a w przyszłym tygodniu jedziemy na pare dni za miasto:-):-)
i zlecii..potem juz luty, marzec i oby do wiosny!!!;-)
ciepło sie zrobiło, gdzie ta zima???
duzo zdrówka dla wszystkich maluchów!!!
a dla wszystkich słoneczka każdego dnia!:-):-):-)
paaaa:-) :***
u mnie dola ciag dalszy...........wrrrrrrr wkurza mnie wszystko.
weekend zlecial nam spokojnie, bylam w sobote z damianem na zawodach, zdobył brązowy medal tak ze jestem dumna no a u nas tez od dzis ferie ale damian ma zgrupowanie w szkole bo jest w reprezentacji sportowej szkoly i codziennie ma treningi bo w marcu jada na jakies mistrzostwa w siatkowce.
pawel w przedszkolu, maz gdzies tam pojechal a ja siedze i kawe sobie pije.
ale tak jakos generalnie humor do dupy...
To widzę sama nie jestem... :-) hehe pocieszające... ;-)
Chyba zrujnowała nas ponad roczna rozłąka Czasem czuję jak bym była całkiem nie z tym facetem którego poznałam 7 lat temu... ehhh...
Viki no Jula spała do 10 to wyspana ja jakoś gorzej bo głowę mi zaprzątnęły rozmyślania...
Dota heh cały tydzień po sklepach jeździcie? Co będziecie kupować?
Kacha pytałam o Twoje zachcianki ;-) Są już?
Weroniczka to witaj w klubie :-)
Idę zmajstrować obiadek ;-)
Jula może Jutro pójdzie do przedszkola... Zielonego gluta musimy się pozbyć...
Viki, Paula, Weronika a Wy co? zmówiłyście się z tym dołem czy co? Będzie lepiej
Facecie to generalnie inny podgatunek człowieka, który powinien rodzić się z instrukcją obsługi (pewnie faceci tak myślą o kobietach, hehehe). Nic mądrego nie wymyślę, bo nie wiem o co chodzi, ale na pewno trzeba przeczekać aż emocje opadną i na zimno sprawy przeanalizować. Paual, Dota dobrze radzi. Może faktycznie jakaś romantic kolacja we dwoje??
Buuu, a u mnie ferie dopiero za miesiąc. W ogóle zastanawiam się od kiedy na zwolnienie pójść, bo uczniowie tak mnie wpieniają, że zawsze z poniedziałku muszę nerwa załapać. Nic kompletnie się nie uczą. Nie chce im się odrobić prac domowych, a niektórzy są tak genialni, że złapali już po 3 pały na nowy semestr, a pała na półrocze. Ja nie wiem, co te dzieci mają teraz w głowach?
Jutrzenka, a Ty gdzie się zabunkrowałaś? Magda, też oglądałam ten filim, ale już nie pamiętam tych objawów. Powiem tylko tyle, że mam już dość. Kacha, a nie możesz gdzieś prywatnie iść na usg?Ja to bym teraz chyba co tydzień latała, ale bym się chyba zrujnowała finansowo, hehehe... Mam dopiero 5 lutego na abonament to genetyczne, ale w tej klinice mają kiepski sprzęt i lekarza, więc pewnie powtórzę gdzieś prywatnie.