reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Pryzy- a jak tam Kaya z jezykiem francuskim? Pewnie juz niezle podlapala, co?
Kasia- no to dobrze ze juz idzie ku lepszemu....
Stef- a no to fajnie, ze choc duchem....:-)

Kasia, moja mama zawsze na to mowi, ze jak nie urok to sr...czka:baffled:
A J zapodaj jakies domowe sposoby, niech sie wygrzeje w nocy i oby szybko przeszlo!:tak:
Alex, dla mnie to fenomen jak takie maluchy szybko lapia jezyki:szok: Chyba moge smialo powiedziec ze Kaya juz wszystko rozumie i potrafi powiedziec wszystko co chce, chociaz na pewno jeszcze ma pewne braki w slownictwie i gramatyce... Ale co najwazniejsze swietnie sobie radzi z odroznieniem obu jezykow, w tym sensie ze wcale nie miesza. Po za tym nie miesza tez akcentow i mam nadzieje ze jej tak zostanie, bo jestem dumna z tego jak ladnie mowi po polsku, a o francuski wiem juz ze sie nie musze martwic jak pojdzie do szkoly:tak:

No to super pryzy....:-) Oliwier jeszcze miesza jezyki, czesto w jednym zdaniu zawiera wlasnie oba jezyki....pol zdania jest po polsku, a pol po angielsku....:sorry: ale np akcentow tez nie miesza....

Paula-pewnie już w drodze???....trzymam kciuki i życzę powodzenia!!!!
daj koniecznie znać jak było.

zaraz idziemy zjeść coś...dziśzapiekaneczka ziemniaczana ;)

miłego dnia.

hej
witam na chwilkę
mamy od prawie dwóch tygodni szpital w domu
jakiś taki podły wirus nas dopadł i nie chce puścić:angry:
paula- powodzenia też życzę:tak::tak::tak:
elcia- ale ci się trafiła szefowa, co za wredne babsko:szok:
kasiamaj- dzięki że pytasz, jest coraz lepiej. Łukasz już wie że z mamusią nie ma żartów:tak::tak:

Hej hej;-)
Paula gratuluję pracy i trzymam kciuki ,żeby sie okazała fajna:tak:Napisz jak było
Elcia ta Twoja szefowa to kawał gnidy poprostu
Asia kurcze to dzieciaki w szkole pewnie się Ciebie boją jak taka ostra jesteś co?;-)
Kasia lepsze chyba chore dzieci niż mąż:-D
Alex ,Pryzy fajnie ,że dzieciaki wam będą od razu w dwóch językach gadać
Aga zdrowiejcie szybciutko, teraz wszędzie pełno tych wirusów lata:sorry2:
U nas tez trochę chorobowo bo Witka w domu zostawiłam z kaszlem:dry:
No i teraz mamy dylematy szkolno-przedszkolne czy Witka dac do zerówki w szkole czy w przedszkolu:sorry2:

reklama
hej dziewczyny

wrocil moj komputer i jestem szczesliwa bo jakos nie lubie pracowac nie na swoim sprzecie, no i na szczescie nic z kompa nie stracilam tak ze super:tak:

poza tym bylam wczoraj u fryzjera i zmienilam ciut fryzure:-p

chlopaki maja sie dobrze, wlasnie kasiamaj jak kuba po tym singularze? podajecie caly czas bo pawlowi bardzo sie poprawilo, nie ma wogole kaszlu a wczoraj skonczyl drugie opakowanie.

paula gratuluje pracy i oby pracowalo sie super i w fajnej atmosferze:tak:

dla wszystkich zycze zdroweczka,sloneczka i wogole duzo usmiechu.:-)

Do góry