Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale szczerze mówiąc to zastanawiałam się czy aby napewno powinnam tam jechać czy lepiej zostać w domu. Ale jak narazie czuję się troszkę lepiej niż wczoraj ale w nocy chwyciło mnie kilka delikatnych skurczy. Spać napewno nie mogłam przez pół nocy bo martwiła mnie ta cisza ze strony maleństwa i dopiero ok. 4 nad ranem zaczęło się troszkę wiercić. Ale powiem Wam że jak przy Stasiu miałam przeczucie że urodzę przed czasem to się nie sprawdziło i urodziłam dokładnie w terminie tak teraz mam przeczucie że przenoszę tę ciążę i mam nadzieję że i tym razem się mylę. Bo naprawdę wile bym dała żeby już urodzić tym bardziej że wcale się nie obawiam porodu. Tylko że ja jeszcze nie spakowana jestem. Mam wszystko pochowane w różnych szafach

ble.
wkoncu :-)

a Adasiek nic sobie z tego nie robi tylko siedzi i zabawia się w brzuszku. 
Zycz mu wszytskiego najlepszego od dziewczyn z bb;-)Ewa tak na pocieszenie to Ci powiem że ja przy Stasiu też nie miałam żadnych oznak że zbliża się poród. Zero skurczy przepowiadających ani bóli brzucha. Aż pewnej nocy obudziłam się poprostu w mokrym łóżku bo mi odeszły wody. A było to dokładnie w terminie![]()