reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witajcie.
Ja tez jeszcze w dwupaku.
Jade zaraz po prezenty na święta, sama... i mam schize że jak mi wody odejdą nagle w sklepie i mnie zaleje to niewiem co zrobie:baffled:
A najwyżej ludzie będą mieli jakąś sensacje :-D

reklama
Hej Laseczki! U nas też bez zmian. Po wczorajszych "ekscesach" bolą mnie trochę plecy... nic więcej ;-)
Anetka nie będe już eksperymentowac z tym olejem. Daje szanse małemu.

Beleczka, Ataata - udanych zakupów!
Miłego dzionka ;-)

Soida Gratulacje!!!!
I ja sie witam w dwupaku:dry:
Wczoraj wieczorem zalapalam mega dola, dzis jest moze ciut lepiej ale i tak humor raczej kiepski:sorry2:
Udanych zakupow Ataata i nie boj sie o te wody, to chyba male szanse ,zeby akurat w sklepie Ci odeszly.Chociaz ja tez sie czasem tak filmuje jak gdzies jestem sama a potem tlumacze sobie ,ze trudno, najwyzej w koncu sie zacznie cos dziac;-)
Ja zaraz ide trzepac dywan i robic kolejne pranie, przestalam sie ludzic jednak ,ze to cos pomoze.

DASZKA I SOIDA...OGROMNE GRATULACJE

u mnie czasem sa te skurcze jak na @ ale dzis jeszcze nie, wczoraj byly troche bolesne i pewnie niedlugo...

ja nadal 2w1 i DZIS JEST MOJ DZIEN NA RODZENIE WG @...zobaczymy, troche czasu do nocy zostalo:tak::-)

Belka, Ataata...udanych zakupow

powodzenia w przyspieszaniu, ale powiem szczerze ze ja codziennie duzo (maprawde duzo) chodze po calym miescie, uczelnia , sklepy itd. zajmowanie sie dzieckiem, czasami musze ja brac na rece choc 10 czy 11 kg to nie tak malo, sprzatanie i jakos mi sie to przyspieszanie nie sprawdza

Ataata...co do odchodzenia wod. wczoraj moja tescieowa mowila ze babka sie wybrala po ciapy do szpitala bo nie miala i tylko przekroczyla prog sklepu i dostala boli partych. musieli wzywac pogotowie i zaraz sie dzidzia urodzila...pomyslalam o sobie bo ja tak chodze po sklepach i nawet o tym nie myslalam:tak:

WItam!!!:-)

Aneczka Ty to masz energii...bedziesz trzepała dywan...o matko!!!:szok: Uważaj na siebie...

Ja sobie odpuściłam, ten durny olej wyrzuciłam, sprzątam, robie sobie przerwy....chodzę na spacerki:tak:

Ewcia fajnie, że juz jesteś:tak:;-)

I oczywiście wielkie gratulacje dla naszej Soidy!!!!!!!!! Wszystkiego dobrego!!!!

Z trzepania dywanu nici bo zapodziala sie gdzies trzepaczka:dry: No i nie wiem co jeszcze moge posprzatac;-)Chyba zaraz wezme synka i pojdziemy na maly spacerek bo pogoda dosc ladna.
Piszcie dziewczyny co tam u was bo jakos mi sie nudzic zaczyna.Dziwne bo naprawde jeszcze tak niedawno nie moglam sie z niczym wyrobic bo Witek i brzuch dawaly mi niezlego czadu a teraz:confused: to chyba znak ,ze czas na nowego czlonka rodziny i pozeracza wolnego czasu:-D:tak:

Ja właśnie po jedzonku jestem :-) ugotowałam pyszny rosołek i do tego dołączyłam sobie lody wiśniowe:-p ciekawa mieszanka :dry:

Dzieci mi juz powoli zdrowieją mniejszy katarek mają trochę kaszlą ale to im minie tym razem bez antybiotyku się obejdzie mam nadzieje:sorry2:
Wczoraj robiłam przemeblowanie sama ;-)nawet nie poczekałam na męża pralka stoi w innym miejscu bo zmywarkę kupiliśmy aby mi ułatwić troszkę żyć bo przecież to już moje 3 dzieciątko jest to zmywania będzie dużo.
Zrobiłam całe pranie przyszykowałam dzieci na to że mnie nie będzie przez jakiś czas w domku i jeszcze mi zostało przeszkolić męża na to że zostaje sam na tak długo 2 dzieci :-(dzięki bogu że troszkę mu pomoże moja mam bo inaczej źle to widziałam:no:
Ma jeszcze w planach generalne porządki czyli pranie dywanów odkurzanie kurzów które jakiś czas zalegają, ubranie choinki bo dzieci mnie zamęczą, zakupy jeszcze zrobić świąteczne to mi zajmie jakieś 3-4 godzin:baffled: I jeszcze inne rzeczy których nie będę wymieniać :cool2:

belka
ciesze się bardzo że u ciebie coś się zaczyn chociaż te rozwarcie małe ale masz i organizmy już sie szykuje do porodu praktycznie to są dobre wieści:-);-):tak:

AneczkaK
ja swoją trzepaczkę w zeszłym roku połamałam to mnie zdziwiło bo ona była z metalu w domu się patrzyli na mnie jak na babę herosa :-D

Dziewczyny dobrych wiesci ciag dalszy :tak: wlasnie odszedl mi czop :-) nie bylo go duzo. A wkladke mialam brazowa :dry: to dobrze, zle czy obojetnie? Moj Maluszek sie rusza no i brzuszek mnie pobolewa, a takze czuje od czasu do czasu uciski na dolne czesci ciala :tak:
Mam nadzieje ze moje spotkanie z Dzidzia zbliza sie wielkimi krokami :tak:

Aneczka moze rzeczywiscie ta Twoja ochota na sprzatanie i zapal cos oznaczaja :tak:

Anetka a jak Twoj maz radzi sobie z dziecmi na codzien? Napewno wszystko bedzie dobrze :tak:

Belka tfu tfu oby nie zapeszyc ale ponoc jak czop jest brazowawy to do porodu jest okolo 24h bo roumiem ,ze to nie palmienie tylko taka galaretka? W takim razie zaciskam mocno kciuki .U mnie znowu jakies pobolewania.Narazie nie licze odstepow ale nie ukrywam nadziei mi troszke narobily;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry