Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witajcie.
Ja tez jeszcze w dwupaku.
Jade zaraz po prezenty na święta, sama... i mam schize że jak mi wody odejdą nagle w sklepie i mnie zaleje to niewiem co zrobie
A najwyżej ludzie będą mieli jakąś sensacje
Hej Laseczki! U nas też bez zmian. Po wczorajszych "ekscesach" bolą mnie trochę plecy... nic więcej ;-)
Anetka nie będe już eksperymentowac z tym olejem. Daje szanse małemu.
Soida Gratulacje!!!! I ja sie witam w dwupaku
Wczoraj wieczorem zalapalam mega dola, dzis jest moze ciut lepiej ale i tak humor raczej kiepski
Udanych zakupow Ataata i nie boj sie o te wody, to chyba male szanse ,zeby akurat w sklepie Ci odeszly.Chociaz ja tez sie czasem tak filmuje jak gdzies jestem sama a potem tlumacze sobie ,ze trudno, najwyzej w koncu sie zacznie cos dziac;-)
Ja zaraz ide trzepac dywan i robic kolejne pranie, przestalam sie ludzic jednak ,ze to cos pomoze.
u mnie czasem sa te skurcze jak na @ ale dzis jeszcze nie, wczoraj byly troche bolesne i pewnie niedlugo...
ja nadal 2w1 i DZISJEST MOJ DZIEN NA RODZENIE WG @...zobaczymy, troche czasu do nocy zostalo:-)
Belka, Ataata...udanych zakupow
powodzenia w przyspieszaniu, ale powiem szczerze ze ja codziennie duzo (maprawde duzo) chodze po calym miescie, uczelnia , sklepy itd. zajmowanie sie dzieckiem, czasami musze ja brac na rece choc 10 czy 11 kg to nie tak malo, sprzatanie i jakos mi sie to przyspieszanie nie sprawdza
Ataata...co do odchodzenia wod. wczoraj moja tescieowa mowila ze babka sie wybrala po ciapy do szpitala bo nie miala i tylko przekroczyla prog sklepu i dostala boli partych. musieli wzywac pogotowie i zaraz sie dzidzia urodzila...pomyslalam o sobie bo ja tak chodze po sklepach i nawet o tym nie myslalam
Z trzepania dywanu nici bo zapodziala sie gdzies trzepaczka No i nie wiem co jeszcze moge posprzatac;-)Chyba zaraz wezme synka i pojdziemy na maly spacerek bo pogoda dosc ladna.
Piszcie dziewczyny co tam u was bo jakos mi sie nudzic zaczyna.Dziwne bo naprawde jeszcze tak niedawno nie moglam sie z niczym wyrobic bo Witek i brzuch dawaly mi niezlego czadu a teraz to chyba znak ,ze czas na nowego czlonka rodziny i pozeracza wolnego czasu
Ja właśnie po jedzonku jestem :-) ugotowałam pyszny rosołek i do tego dołączyłam sobie lody wiśniowe ciekawa mieszanka
Dzieci mi juz powoli zdrowieją mniejszy katarek mają trochę kaszlą ale to im minie tym razem bez antybiotyku się obejdzie mam nadzieje
Wczoraj robiłam przemeblowanie sama ;-)nawet nie poczekałam na męża pralka stoi w innym miejscu bo zmywarkę kupiliśmy aby mi ułatwić troszkę żyć bo przecież to już moje 3 dzieciątko jest to zmywania będzie dużo.
Zrobiłam całe pranie przyszykowałam dzieci na to że mnie nie będzie przez jakiś czas w domku i jeszcze mi zostało przeszkolić męża na to że zostaje sam na tak długo 2 dzieci :-(dzięki bogu że troszkę mu pomoże moja mam bo inaczej źle to widziałam
Ma jeszcze w planach generalne porządki czyli pranie dywanów odkurzanie kurzów które jakiś czas zalegają, ubranie choinki bo dzieci mnie zamęczą, zakupy jeszcze zrobić świąteczne to mi zajmie jakieś 3-4 godzin I jeszcze inne rzeczy których nie będę wymieniać
belkaciesze się bardzo że u ciebie coś się zaczyn chociaż te rozwarcie małe ale masz i organizmy już sie szykuje do porodu praktycznie to są dobre wieści:-);-)
AneczkaKja swoją trzepaczkę w zeszłym roku połamałam to mnie zdziwiło bo ona była z metalu w domu się patrzyli na mnie jak na babę herosa
Dziewczyny dobrych wiesci ciag dalszy wlasnie odszedl mi czop :-) nie bylo go duzo. A wkladke mialam brazowa to dobrze, zle czy obojetnie? Moj Maluszek sie rusza no i brzuszek mnie pobolewa, a takze czuje od czasu do czasu uciski na dolne czesci ciala Mam nadzieje ze moje spotkanie z Dzidzia zbliza sie wielkimi krokami
Aneczka moze rzeczywiscie ta Twoja ochota na sprzatanie i zapal cos oznaczaja
Anetka a jak Twoj maz radzi sobie z dziecmi na codzien? Napewno wszystko bedzie dobrze
Belka tfu tfu oby nie zapeszyc ale ponoc jak czop jest brazowawy to do porodu jest okolo 24h bo roumiem ,ze to nie palmienie tylko taka galaretka? W takim razie zaciskam mocno kciuki .U mnie znowu jakies pobolewania.Narazie nie licze odstepow ale nie ukrywam nadziei mi troszke narobily;-)