reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc Dziewczyny :-)
No i my juz od wczoraj w domku :tak: Byly z tym male problemy ale na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo :tak:
Zreszta to juz nie wazne :cool2:najwazniejsza jest Nasza Zosiulka :tak::-) jest poprostu przeurocza a w nocy potrafi przespac nawet 6 godzin :tak: jest poprostu przeurocza :tak::-) coreczka Tatusia :tak:;-)
Dziekuje za gratulacje!!!
Milego dnia :-)

reklama
Ewa no to musze przyznac ,ze synek Ci sie udal.Oby dalej byl taki grzeczniutki:tak:
Belka ekspresowo was puscili.Super.Zycze szybkiego powrotu do formy.
Weroniczko u mnie tez jakies dziwne samopoczucie ale chyba tylko zmeczenie jest tego powodem.Mialam od wczoraj troche jakis skurczy i dzis tez, ale raczej niezbyt bolesne wiec sie nie nastawiam bo tak juz bylo wiele razy:baffled:W dodatku wczoraj maly gdzies sie usadowil niefortunnie i boli mnie lewy bok caly czas.Niby sie juz kilka razy krecil i moze nawet on mnie tam juz nie gniecie ale boli mnie ciagle, chyba tez jakis nerw ucisnal czy cos:sorry2:

czesc dziewczyny

korzystam z chwili ..maly śpi.
u mnie nie jest tak kolorowo.
Paweł narazie jest małym terrorystą i budzi się z wielkim krzykiem co godzinę , półtorej i domaga się cyca.
kilka razy udało mu się przespać trzy godziny i mam nadzieje ze w koncu sobie to wszystko unormuje.

wczoraj wypiłam herbatke z koprem wspomagająca laktacje no i młody dostał takich gazów ze az zwijał się w płaczu nie mogac sobie z tym poradzic...

wyczytałam pozniej gdzies na forum ze niektóre dzieci tak wlasnie reagują na koper:baffled:

echh musze wam powiedziec że
nie mniej jednak jest kochany, jutro konczy tydzien i zaczyna byc juz bardziej kontaktowy, coraz czesciej otwiera oczka, rozgląda się i bardzo reaguje na różnego rodzaju odgłosy, muzyke itp.

wieczorem postaram się wkleic fotki i opisac poród

belka super ze jestescie juz w domciu

aneczka weronika trzymam za was kciuki aby w koncu i wasze rozdwojenie szybko i bezbolesnie nastapiło:tak:

Atatta, Belka, Viki31 - gratulacje maluszków!
Oby były zdrowe, grzeczne i dawały wiele radości!

Ja jakoś nie mam czasu na nic. W Świeta byli z nami moi Rodzice, i dopiero teraz mam chwilkę żeby coś skrobnąć. Pozdrawiam Was Wszystkie i trzymam kciuki za jeszcze nierozdwojone;-)

Nie wiem w sumie do kogo pisze hihi bo cos tu cicho, rozumiem dlaczego;-)
Bylam dzis u Gina i powiem Wam ,ze tak mnie wnerwil ,ze az mnie trzesie z nerwow..
W badaniu szyjka rozwarta na 1 palec wiec nic sie nie dzieje, synek w porzadku ale o co innego chodzi.Mam brzydki wynik moczu , wyglada troche na stan zapalny.Zapisal mi lek i odrazu mowi ,ze w sumie nie powinno sie go brac w okresie okoloporodowym ale CHYBA nie bede rodzic przez najblizsze 4 dni:wściekła/y::confused: Z kolei na pytanie kiedy wedlug niego moge sie spodziewac porodu powiedzial ,ze wlasciwie to w kazdej chwili bo jest juz termin i moze sie cos zaczac dziac nagle:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co za dupek wykupilam lek a tam jeszcze napisane jak byk ,ze nie wolno brac w ostatnim trymestrze bo moze wywolac niedokrwistosc hemolityczna u plodu:no::angry::angry::realmad: napewno tego nie wezme tylko kupie jutro cos ziolowego
No to sie wygadalam;-) Jutro rano pije olej rycynowy , moze kolo terminu zadziala.Trzymajcie kciuki mamusie, dzis brzuch mi sie ciagle spina wiec mam nadzieje ,ze cos jednak powoli sie rusza:sorry2:
Weroniczka pisz co tam u Ciebie?Rodzisz moze dzisiaj?;-)Dzis mamy w koncu termin co?:-D

aneczka no troche mało kumaty ten twój gin...
ale dobrze , że nie bierzesz tego leku:-)
czasem moze sie zdarzyc ze rozwarcie na jeden palec w ciagu kilku godzin robi sie na 4 - 5 palcy wiec nie martw sie bo może urodzisz szybciej niz sama się spodziewasz:tak:

Ataata Ogromne gratulacje kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkim mamusia grudniowym gratuluje!!!!!!!!!
dzieci%20%2850%29.gif

ATAATA PRZEOGROMNE GRATULACJE I BUZIACZKI!!!

BELKA GRATULACJE!!!

DZIEWCZYNY WSZYSTKIM WAM GRATULUJE W KONCU TULICIE SWOJE MALUSZKI A ZA TE KTORE JESZCZE W DWUPAKU TRZYMAM KCIUKI

Aneczka to ten twój gin to jakiś trochę nie tego...
A ja czuje się dziwnie. Od wczoraj pobolewa mnie brzuch i mam co jakiś czas skurcze ale lekkie i nie regularne. Tak więc wciąż czekam.

Macie dziewczynki pozdrowienia od Ataaty.

reklama
Weroniczko moze w koncu cos sie zbliza do nas co? Moj synek dzis ma imieniny i moglby sie urodzic w dniu swojego swieta;-) Mnie tez wlasnie od wczoraj czesto brzuch sie spina i pobolewa ale nie jest to nic silnego.Mam plan ,zeby wypic dzis ten olej znowu i moze przy tych lekkich skurczach jakie mam teraz cos to pomoze:sorry2::confused: Trzymajcie kciuki.Teraz jade szybko jeszcze do apteki zeby cos ziolowego na ten stan zapalny sobie kupic.Dzis juz mi lepiej ale wczoraj to mowie wam malo z siebie nie wyszlam wieczorem ze zlosci.Cholera a takie mialam dobre zdanie o tym lekarzu:no:
Weroniczka to ja trzymam kciuki i co rodzimy dzisiaj no nie;-):-D:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry