Dziewczyny dziekuje za odpowiedz czyli nie tylko moje dziecko tak lubi ssac raczke a juz sie martwilam ze to moja wina. Zabieram mu ja i daje smoka czasami sie denerwuje i wypluwa ale probuje zeby mu w nawyk nie weszlo.Pisalyscie o krostkach na buzi dziecka, moj Michalek ma te z ktorymi sie urodzil ale czytalam ze troche to potrwa zanim znikna ale tez mu wyskakuja nowe , czerwone. Pielegniarka mowila ze to dlatego ze mogl sie spocic np w nocy i zeby smarowac zwykla wazelina,smaruje mu tez przed wyjsciem na spacer i coraz rzadziej mu wyskakuja.Pisalyscie o ciezkich kupkach. W dzien najczesciej karmie butelka w nocy piersia i jak zaczelam dokarmiac butelka siostra mi mowila ze moze byc problem z kupka.Bedzie rzadziej bo mleko z proszku jest gestsze i kupka moze byc raz na dzien lub dwa.Daje mu herbatke koperkowa HIPP dla dzieci od 1-go mies. jak puszcza gazy i nie moze sie zalatwic i INFACOL-zmniejsza kolki i zwieksza gazy u dziecka.Nie wiem czy jest w aptece w polsce.Ale sprawdza sie w naszym przypadku, maly robi kupy jak stary:-)
stefanka srodowiskowa u mnie przychodzila ale teraz juz raz na dwa trzy tyg.Tyle ze za kazdym razem inna i zeby bylo smieszniej kazda co innego mowila i jedna mi nawet powiedziala zeby tej co byla wczesniej nie sluchac bo ona zle mowi.Maly mial pobieranie krwi z piet i zmierzyla go i zwazyla.Napisz mi prosze jak po angielsku nazywa sie ta lista szczepien to zapytam czy ma po polksu -w co b watpie.Teraz ma przyjsc 4.02 wiec zapytam.