reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

stefanka... hehe witaj w klubie nocno markowych dzieciaków:-)

a moj paweł dzis znow spi w dzien ...moze mial w sumie z 3 godziny czuwania..i pewnie obudzi sie o 22 i znow bedzie jazda do 1 w nocy:-(

anetka gratki dla meza :tak:

niestety nasz polski rynek pracy jest jaki jest i pozostawia wiele do zyczenia...echh duzo by tu pisac w tym temacie..ale szkoda słów...

wiecie co..jakos mi smutno...

reklama
stefanka... hehe witaj w klubie nocno markowych dzieciaków:-)

a moj paweł dzis znow spi w dzien ...moze mial w sumie z 3 godziny czuwania..i pewnie obudzi sie o 22 i znow bedzie jazda do 1 w nocy:-(

anetka gratki dla meza :tak:

niestety nasz polski rynek pracy jest jaki jest i pozostawia wiele do zyczenia...echh duzo by tu pisac w tym temacie..ale szkoda słów...

wiecie co..jakos mi smutno...

A jaki powód tego smutku bo mama pojechał czy inny jest powód:-(

Aneta, ty pisałaś kiedyś o dawce syropu prawoślazowego dla malucha. Czy dawka, którą podałaś (1 ml) była dla dzieciaczka konkretnie dwumiesięcznego, czy jest to dawka dla dziecka do kilku miesięcy (np 6-ciu).
Pytam, bo nie wiem, czy ten 1 ml, to nie za mało dla mojego syna (ma 2 mies. i 3 tygodnie).

Kurde jednak go zaraziłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy:
Zaczął dziś w nocy kasłać suchym kaszlem. Na szczęście ma dłuższe przerwy między tymi pokasływaniami. Jednak budził go kaszelek w nocy, przez co dziś był marudny i prawie cały dzień spał (oczywiście z przerwami na kaszel).
Aktywny był może z godzinę.
Ale stwierdziłam po raz kolejny, że jest cudowny, bo przez tą godzinę się Pouśmiechał do nas i pogulgał po swojemu.

A jutro walka o wizytę u pediatry. Jest teraz takie oblężenie u nas, że szok. Na litość ich wezmę.
No i kurde nici z wyprawy do mojej mamy :-(

a no smutno mi tak jakos, moze i dlatego ze mama wyjechała, no i damianek pojechał na ferie..niby jest paweł ale nie lubie byc sama w domu...
ale we wtorek juz mąz wraca..ufff juz doczekac sie nie moge:tak:

Hej.
My po pierwszej nocy na butli i tu male zdziwienie. Po cycku maly spal 5-6 godzin czyli do ok 3-4 a potem jak zjadl to jeszcze 3 albo 4. A na butli zwariował. Zjadł 120 i pospal 3 h :szok::szok::szok::szok::szok:, wstal o pierwszej. Potem zjadł 90 i pospal do 4 :szok::szok::szok::szok:. Potem znpwu 9o i sen do 7 :szok::szok::szok:. Kurde zwariowal. Jak w zegraku co 3 h sie budzil. A ja glupia bylam pewna ze na butli to bedzie lepiej spal. A tu masz SZOK. Mam nadzieje ze to dlatgo ze w dzien duzo spal. Dzis bylismy w gosciach i nie pospal to licze na dobrą nocke. Ale zobaczymy.

ja dzis zmienilam mleko malej na ''comfort'' dla lepszego trawienia i poniewaz to mleczko jest troszke gesciejsze to zmienilismy smoczki na 2.
J zabral sie za karmienie i po 5 minutach sie zorietowal ze smoczek nie ma dziurki :))
numer dzidzi zrobilismy nie??
dzidzia w trakcie usypiania i TERAZ SIE PRZEKONAMY CZY JUZ WIRUS JA PUSCIL!!
a winni ( Daria i Pawelek wraz z mamami ) powinni poniesc konsekwencje!!!!!

reklama
cześć :)
no cos było na rzeczy zeszłej nocy bo i myśmy mieli regularne pobudki co 2 godzinki - takiej nocy jeszcze nie mieliśmy. A dzisaj raczej niewiele spał i o dziwo na dworze płakał i nie dał się uspokoić, więc prawie biegiem dotarliśmy do teściów. A teraz śpi od 30 minut..zobaczymy

Viki całkowicie Cię rozumiem - też nienawidzę byc sama w domu :no: wkurzam się nawet jak K. wychodzi wieczorem na godzinke czy dwie :wściekła/y:
Anetka przyłączam sie do gratulacji i zazdroszczę satysfakcji :tak: mój K. ma bodobna sytuację w pracy
Dada - wracajcie z Szymusiem do zdrowia !!
Powodzenia u lekarza!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry