Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aneczka ja dostałam zalecenie jeszcze ze szpitala: 5 kropil cebionu, 1 kr. vigantolu i 1 ml. vit K ( przy karmieniu piersią ) W ogóle z tego co wiem vit, K tez jeszcze niedawno nie podawało się dzieciom. Może vit B to też jakaś nowość. Ale może lepiej skonsultuj z innym lekarzem.
Doticzka świetna ta stronka...ale sobie poczytałam, jest tam dużo ciekawych rzeczy
I ten sposób na kupke świetny-skoro u Michałka tak szybko podziałał:-)
powiem wam ze tez jeszcze przed chwila sie martwilam bo dzis to trzeci dzien od odstatniej kupki ale u mnie tez juz po sprawie. najsmieszniejsze jest to ze od kiedy zaczela gaworzyc to przy robieniu kupy glosno stęka )
wlasnie tak sie zastanawiam dlaczego w polsce poleca sie dawanie dzieciom do picia wode z glukoza?? jak myslicie?? tutaj zalecaja w ostatecznosci przegotowana wode.
ja nie podaje picia bo karmie piersia tez. i nie wiem juz wcale...
Stefanka u nas to samo...mały tak głośno stęka jak robi kupkę, że ja wczoraj to nagrałam (biedulek się męczył a matka się z niego śmiała)...no ale to naprawde jest zabawne