Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to ja sie męcze juz 3 miesiące z histeriami Darii a Ty stefanka dopiero teraz mi mówisz że wina w banalnej sterylizacji\
ataata taka prawda!! zobaczysz jak jej zaczniesz sterylizowac to zacznie byc aniolkiem!!! ona poprostu nie wie jak ci to powiedziec!!
Cholera
(zamieszałam ale wiesz oco chodzi;-))

Także poluj na allegro, jest tego troche i czasen naprawde można okazyjnie kupic nowszy model... ja kupiłam starszy (na kabzle) za 55 zł a potem mowszy na plastiki za 31 zł
także trzeba przypolowac chwile;-)
a wczoraj Activ poszło za 41zł z groszami
a jak bym jeszcze dodała zagęszczacz to bybidula juz sie wogóle nie wyrobiła..
. Może sie da nabrać i dopiero od teraz zrobi 6 godzin przerwy a nie od 20

Jak mu przeszly kolki zaczelam go trenowac i nauczyl sie sam zasypiac w lozeczku.Baardzo dlugo tez nie potrafil sie sam soba zajac.Do czasu kiedy nosidelko bylo dobre to ciagle z nami byl na rekach .Rozwijal sie za to blyskawicznie i jest teraz bardzo bystry i baaaaardzo zywy.Siedzi tylko jak je i jest przypiety pasami albo w samochodzie bo bardzo lubi.Tak to ciagle biega i cos kombinuje
Z Twoja Daria tez pewnie tak bedzie , zobaczysz

bo tak słodziutko się we mnie wtula jak zasypia. No ale muszę ... ostatnio zaczęły mnie strasznie kolana boleć i nie wiem czy to od noszenia mojego klocka czy może z przeziębienia.
A jej drugi synek to tak jak Antoś - przeważnie uśmiechnięty.