reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam
U nas spokojnie bez chorób jak na razie co mnie cieszy :-);-)
Nadal ma @ ale skorzystałam z telefonu który mi dała Paula i dziękuje ci z gór że mi go dałaś lekarz powiedziała że do końca muszę wybrać tabletki i potem może będzie jakaś zmiana ale wgląda na to że po prostu tak zareagował mój organizm na tabletki już nie mam @ w nocy co świadczy o tym że chyba mi się kończy :-( mam nadzieje bo mam już dosyć:sorry:

Przy okazji życzę wam smacznego jaja, zdrowych i spokojnych świąt:-D:-D

Madzi nie wystarcz ostatnio mleko je za dwoje co 2 godziny po 120-140 ml i zaczyna mi się budzić w nocy :eek:
A jeśli chodzi o krem jaki ja stosuje do buzi Madzi bo ona miała alergie niby na mleko a sama znalazłam alergen okazało się że to lek ją uczulał a nie mleko a krem to BAMBINO zauważyłam ze jak ją nim smaruje to uczulenie nie jest aż tak zaognione i blednie i buziulkę wygładza a jak dostałam krem na receptę z witaminami dla niej to wysypka się pogłębiła zamiast wygajać :baffled:
Jak była ostatnio na antybiotyku wysypka na buzi powróciła i teraz od nowa leczę jej buźkę kremem bambino i jest już lepiej i też zauważyłam że jak mam ciepło w mieszkaniu i jest suche powietrze to wysypka się zaognia na buziulce

reklama
Dziewczyny Kochane....

Dla całych Waszych rodzin składamy najserdeczniejsze życzenia....
Zdrowych, spokojnych i bardzo, bardzo rodzinnych Świąt Wielkanocnych....
Wszystkiego dobrego!!!:-):-):-)
Pozdrawiamy:tak:

wielknoew4.jpg

Moje Drogie dla Was i Waszych najbliższych

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja" życzy Iwona z chłopakami :-).

Stefanka, Pudziana chętnie, tylko żeby dzieci się w niego nie wdały :-D
Ataata u mnie wózek nie zdaje egzaminu, po pierwsze Wiktor nie lubi przebywac w nim w domu, po drugie mam za ciasne mieszkanko żeby sobie po nim jeździć.

U nas dzisiaj noc spokojna - pierwsza pobudka o 5 druga o 8 i o dziwo Wiktor obudził się i nie płakał tylko zajął się pożeraniem kołderki :-D ale jak zobaczył mamusię od razu mu się przypomniało że coś jest nie tak i zaczął płakać :rofl2::laugh2::rofl2:

Malutki baranek co ma złote różki
pilnuje pisanek na trawce rzeżuszki
gdy go nikt nie widzi
chorągiewką buja
i cichutko beczy Wesołego Alleluja!
życzę Wam i Waszym Najbliższym
Spokojnych, Ciepłych i Zdrowych
Świąt Wielkiej Nocy

16x.gif

Witajcie moje drogie ;-)

Z okazji Świąt dla Was, Waszych przeuroczych maleństw i Waszych rodzin dużo spokoju, zdrowia i radości
składa nasz trójeczka.

A moj synek piatek spedza na spaniu :-D:-D. Po pobudce o 7 i butli zabawa do 8 i zasnal. Obudzil sie o 12 :szok::szok::szok::szok:, zjadl 210 :szok::szok::szok::szok:, pocwiczyl zolwika i znowu zasnal o 13:30. Ciekawe ile pospi. Ja czekam az maz wroci z pracy kupic ostatnie rzeczy o ktorych wczoraj zapomnialam i biore sie za "sernik z rosą". Milego dnia.

Niech ząjące i barany
pospełniają wasze plany,
Święta to jest czas wyżerki
więc zostawcie swe rozterki,
Niech to będzie czas uroczy
Życzymy wam miłej WIELKIEJ NOCY...

Kochane moje kobietki. I ja z moimi trzema mężczyznami Wam składam bardzo serdeczne życzenia z okazji Wielkanocy. Żeby była ona czasem niezapomnianych chwil pełnych radości i szczęścia.

reklama
Witajcie!

Asmodis jak my zmienialiśmy mleczko to lekarka kazała stopniowo, tzn. raz to raz tamto...nie mieszać razem...więc tak zrobiliśmy i mały nic nie zauważył.:-)

Jutrzenka to niezłe u Ciebie przygotowania przed świętami...ja nawet za sprzątanie nie bardzo mogłam się zabrać...a smakołyki przygotowuje moja mama, która się wspaniałomyślnie z nami podzieli...byliśmy dziś u niej z Wiktorkiem i pomagaliśmy w przygotowaniach...wygodniacy z nas, co nie??!!:-D

Magdalenka masz świętą rację...koniec noszenia!!!! Tylko jak to zrobić???:eek:

Anetka to Twoja Madzia odstawia teraz takie same numery jak mój Wiktor...je dużo więcej i budzi się w nocy...a dawno tego nie robił:-:)wściekła/y:...chyba jakiś taki dziwny okres ten koniec trzeciego miesiąca:tak:

Ataata nasz mały brzdąc też nie zaśnie w wózku za żadne skarby świata jak u Magdalenki....jedynie na polu, więc jak czasem strasznie daje w kość a na spacer się nie wybieram albo pogoda niefajna to Wiktor ląduje wózkiem na balkonie i w momencie zasypia...tylko taki sposób na niego;-).

A poza tym....życzymy Wam:

Oby zdrówko dopisało
By jajeczko smakowało

By babeczka nie tuczyła

Atmosfera była miła

By zajączek uśmiechnięty

Przyniósł radość w ten dzień święty

Do góry