• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hupf.gif

i my zyczymy wam wszystkim wesołych świat
kylle1.gif

reklama
Dziewczyny i ja chcialam sie dolaczyc ze swiatecznymi zyczeniami od calej mojej rodzinki!:-) Wesolego Alleluja, swiatecznej, rodzinnej atmosfery i duzo duzo slonca na te pierwsze wiosenne dni!

Nie jestem teraz na biezaco co u Was slychac dziewczynki, bo rzadko zagladam na komputer, ale mam nadzieje ze po swietach to sie ciut zmieni:-) Narazie ciesze sie obecnoscia swoich rodzicow:)
Buziaki dla Waszych rodzinek, a zwlaszcza dla maluszkow:-) !!!!!

ale tu dziś pusto

wiem, że kilka dzieciaczków jutro ma chrzciny:-) wiec mamusie zycze wam by wasze maluchy dzielnie przespały lub cichutko przeleżały msze w kościele:-)

a u mnie święta takie sobie...wiecie valdi jest na statku wiec tak jakos nijako...wprawdzie przyjechała do mnie mama ale same wiecie jak to jest...

no nic nie smuce juz....

wesołych swiat

a stefanka to sie chyba prosi o porządnego kopa w tyłek...:crazy:
Ale dobra, nic nie mówiłam, bo juz sobie nagrabiłam na innym watku i podobno po świętach poczuje skutki:-D:-p:evil:

reklama
śliczny torcik Stefanko !! :tak: i nie mówię żeby odkupić swe winy, naprawdę Gajunia ma bardzo zdolną mamusię.
A na odkupienie win - bardzo przepraszam jeśli poczułaś się urażona moimi - jak sądziłam - niewinnymi żartami :zawstydzona/y:
blagam.gif
NIE OPUSZCZAJ NAS !!! :no::no::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry