reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hupf.gif

i my zyczymy wam wszystkim wesołych świat
kylle1.gif

reklama
Dziewczyny i ja chcialam sie dolaczyc ze swiatecznymi zyczeniami od calej mojej rodzinki!:-) Wesolego Alleluja, swiatecznej, rodzinnej atmosfery i duzo duzo slonca na te pierwsze wiosenne dni!

Nie jestem teraz na biezaco co u Was slychac dziewczynki, bo rzadko zagladam na komputer, ale mam nadzieje ze po swietach to sie ciut zmieni:-) Narazie ciesze sie obecnoscia swoich rodzicow:)
Buziaki dla Waszych rodzinek, a zwlaszcza dla maluszkow:-) !!!!!

ale tu dziś pusto

wiem, że kilka dzieciaczków jutro ma chrzciny:-) wiec mamusie zycze wam by wasze maluchy dzielnie przespały lub cichutko przeleżały msze w kościele:-)

a u mnie święta takie sobie...wiecie valdi jest na statku wiec tak jakos nijako...wprawdzie przyjechała do mnie mama ale same wiecie jak to jest...

no nic nie smuce juz....

wesołych swiat

viki nie smuc sie :))
a u nas rodzina...
zreszta ja sie nie udzielam na bb bo pare osob ma mnie juz dosc !!

reklama
śliczny torcik Stefanko !! :tak: i nie mówię żeby odkupić swe winy, naprawdę Gajunia ma bardzo zdolną mamusię.
A na odkupienie win - bardzo przepraszam jeśli poczułaś się urażona moimi - jak sądziłam - niewinnymi żartami :zawstydzona/y:
blagam.gif
NIE OPUSZCZAJ NAS !!! :no::no::no:

Do góry