hej wszystkim Grudnióweczkom!
Belka: kurcze niezle musialas sie przestraszyc szok normalnie szok musisz bardziej wypoczywac jak tylko ci slabo kladz sie i lez lez ile wlezie

3mam kciuki na pewno bedzie dobrze!!!
kacha_wawa: ja rowniez witam Cie wsrod nas..to rzeczywiscie masz stresujaca sytuacje nie wiem nawet jak Cie pocieszyc..oby jednak sprawdzilo sie te 30%.
Ja wlasnie wrocilam ze spacerku, matko co to byl za spacer..wzielam psa i mysle sobie no nie tylek mnie juz boli od leniuchowania ide na spacer;] moje osiedle jest troche daleko od centrum, a centrum miesci sie nad samym jeziorkiem alejki plaza itp, wzielam wiec wode i idziemy...na plazy pieska do wody, ktory ucieszyl sie niesamowicie spacer alejkami spowrotem na plaze i do domu ..najgorsza byla droga do centrum i spowrotem..skwar niesamowity i ruch ogromny...spowrotem ledwo szlam normalnie zwloki;] zwykle tylko aut jezdzilam bo jestem leniem ;] w ten sposob po 2,5 godz doczolgalam sie do domku ze stopami czarnymi jak u murzyna od piachu i buzia czerwona jak truskawka z jezykiem dluzszym niż u mojego Aronka;]
Samopoczucie ok energia mnie dopadla i jest, niech mnie nie opuszcza;] zwlaszcza, ze tyle egz mam przed soba;]
co do tytułu, propozycja pryzybeli mi sie podoba, moja propozycja spozniona to "Brzuszkolandia Grudnióweczek '07. Dział zamkniety", zeby bylo z czego wybierac;]
pozdr