Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Juz powoli zaczynam sie wkurzac, czas chyba wprowadzic jakies metody wychowawcze bo niewyrobie. A juz bylo tak fajnie, maly zasypial tak szybciutko a teraz jest masakra. Mysle sobie ze on chyba sobie nas probuje, czy ulegniemy czy nie. Musze byc twarda
i chyba podziałało - jest lepiej niż wczoraj, jeszcze pewnie się obudzi na jedno karmienie, ale zjadał.
)
) ale w końcu zaczęłam używać właśnie oilatum do kąpieli i krem oilatum do nawilżania. Ale teraz skończył mi się ten płyn i znalazłam super rozwiązanie (w Bootsie mi powiedzieli że tak można) - oni mają taki krem Aqueous cream - w nim też jest dużo parafiny (jak w oilatum). Można go używac zwyczajnie jako krem do suchej skóry, albo zamiast mydła.
A wody absolutnie nie chce pić... krzywi się koszmarnie...

) zaproponowal mi calkiem fajne wyjscie...a mianowicie wkręci mnie w ten oboz za tą kwote jaką placą dzieci...moglabym jechac z małym i za niego nic nie bede placic..do tego jego zona za miesiąc rodzi i ona z tym malenstwem tez tam jedzie i zaproponowal mi zebym nie jechala wtedy autobusem z calą ekipą tylko z jego zona autem..
no ale valdi w tym czasie bedzie na statku...a wrocilabym 21 lipca i tydzien pozniej znow jedziemy wszyscy nad morze na wczasy..
, oliwy z oliwek tez probowalam ale tez uwazam ze smierdzi. Powiem Ci ze mi tez lekarka cos wspominala zeby uzywac ten krem zamiast mydla przy kapieli, ale jak ten oilatum zaczal dzialac to ja juz nie probowalam. Ale chyba tak zrobie bo przeciez mam tego wielka puche, a przeciez nie wyrzuce

Odłożyłam go pierwszy raz do łóżeczka bez usypiania!!! 

...oby do rana!!!