reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Belka ja tez polecam apap (lub kazdy srodek , ktory w skladzie leku ma w opisie tylko paracetamol)na bole glowy.Te bole glowy sa spowodowane podobno zmianami hormonalnymi i lagodny lek p/bolowy powinien pomoc choc bole bywaja okropne.

reklama
Mi pomagają okłady-takie bardzo zimne:-) A jak już mnie bardzo boli to leże i staram się zasnąć, a i jeszcze masaż-taki mocny, całej głowy....:tak:

(Aneczka do jakiego lekarza chodzisz w Gdańsku?)

ceti ;-);-);-);-);-)
A tak wogóle to Ty jesteś grudniówka???? Bo nie masz suwaczka.....

Belka, AneczkaK mnie w aptece babka powiedziała, że tylko Apap i nic innego mi nie sprzeda. Smiałam sie z niej(w duchu) bo kobiecina tak sie przejeła, że mi powiedziała że ona mi ibipromu nie sprzeda absolutnie:-D -choć jest przecież bez recepty i mogła bym go kupic w kiosku ruchu:-D

Ataata apap i paracetamol to dokladnie to samo;-) Tylko producent bywa rozny.Apap bardzo wszedzie reklamuja ale np. na oddzialach polozniczych daja po porodzie paracetamol bo jest tanszy a chodzi o lek a nie nazwe.Co do ibupromu to nie wezme go chyba nigdy, nawet nie bedac w ciazy, bo w szkole pielegniarskiej facet od farmacji mowil nam ,ze tego leku nie powinno byc w ogole w obrocie bo to potworny syf tak samo jak etopiryna.Oba leki potrafia uzaleznic i sa bardzo szkodliwe dla organizmu, wiec ja osobiscie nikomu nie polecam:no:
Wracajac jednak do Apapu to chyba najlepiej jego wlasnie brac bo przynajmniej wiadomo napewno ,ze jest bezpieczny.:tak:
DotaZ ja chodze do przychodni na Ujescisku (osiedle za chelmem) bo kiedys tam mieszkalam.Tam przyjmuja na NFZ i jestem bardzo zadowolona z ich obslugi;-) lekarz jest ze szpitala na klinicznej i nazywa sie dr.STUKAN

Bóle głowy też miewam czasem straszne ale mam na to sposób "domowy" i pomoga za każdym razem :szok:;-) Zmaruje całe czoło Amolem jeden raz, wtedy ból mija prawie całkiem a wiec po 5 min przerwie samruje drugi raz i już po problemie .;-)Sama jestem zdziwiona że to działa bo ja nigdy w żadne ziółka nie wierzyłam ale poleciła mi moja mama abym smarowała i raz spróbowałam i do tej pory stosuje i działa za każdym razem (tfu tfu , żebym nie wykrakała):tak:;-):-) Wiec możecie spróbować bo jak mi takiemu nie dowiarkowi pomaga to coś musi w tym być:) Amol jest z ziół naturalnych wiec nie jest szkodliwy.

Kobiety, moja własna rodzona matka normalnie mi oszalała:-)
Jak jej powiedziałam o amnio to powiedziała, ze swojego wnuka dotknąć nie da ;)
Twierdzi, ze co ma być to będzie...
Dzisiaj sama jakoś tak nabrałam nadziei, ze wszystko będzie w porządku...
I bądź tu teraz mądra...
Mam jeszcze tydzień do namysłu, ale jakoś po dzisiejszym dniu moje myśli są jak najbardziej pozytywne, mogłabym góry przenosić :-)

Witajcie laseczki!!!;-)

Wiesz Kacha, musisz sama sobie to wszystko poukładać. Spokój i jeszcze raz spokój i będziesz wiedziała co masz zrobić.
Najwazniejsze, że myślisz pozytywnie, oby tak dalej-super!!!:tak:
Dzisiaj wraca mój mąż, tak się ciesze...nareszcie razem:-):-D

Miłego dnia, papapapa;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry