reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
A moj juz nawet ma jedna adoratorke co pieje na jego widok :-D:-D:-D.

Ale moze tez rozwazy kandydature Gajuni, jak sie ladnie zaprezentuje ;-):-D:-D, jezyki juz zna wszystkie, chate ma jeszcze tylko dobry woz mu mamusia kupi i Gajunia sie na pewno nie oprze ;-):tak::tak::-D.

O matko jedyna:szok: czy was nie pogięło:szok: prawie godzine sie przebijałam przez wasze gadulstwo:crazy:, no i teraz niema tu juz nikogo:crazy:

Ataata czytajac twoja to sie usmialam. Wiem ze ten bol jaki przezylas nie jeste smieszny ale Ty masz dar opowiadania tego w taki sposob ze usmiech sam sie na usta cisnie:)
sylwia ;-)teraz też sie z tego smieje:-D

Magda to u nas na widok łózeczka taki sam ryk jak u was, jakby ze skury obdzierali więc pierdziele, niech sobie zasypia we wózku, a na wychowanie przyjdzie jeszcze czas:tak:

Agnieszka ja tą gazetke tez dostałam pare dni temu i też było długopisem napisane, dosłownie nr bloku i drzwi, nic więcej...

no viki uwazaj bo widze ze o Marcelka tez mamusia dba :) wypytuje sie a pozniej sie okaze ze on juz nawet na angielski jest zapisany :))
stefanka a Ty tez uważaj bo Daruśka na Pawełka sie czai...:-p kocha sie w nim skrycie:-D

Dziewczyny...pomalutku...Wasze pociechy jeszcze nie chodzą a Mamusie już starają się kandydatów na mężów i żony znaleźć:szok::szok::szok:.
Monia o co to to nie! Ja sie nie zgadzam!!
Może wasze pociechy jeszcze nie chodzą, ale moja już potrafi, dowód na to jest na Galerii -filmik:-p

A ja siedze na allegro i szukam sobie spacerówki... i juz sama niewiem jaką chce:crazy:
w sumiie to sobie upatrzyłam u nas w sklepie fajowska spaceróweczke zbajerowaną, ale najpierw musze swojego czołga orzenic komuś... chyba go jutro wystawie na allegro.

Kurcza i musze ten kleik chyba kupić bo kaszka nic nie daje, mała śpi po niej 6 godzin tak jak bez kaszki... albo sie przełamie i dam jej tą kaszke na modyfikowanym "na dobranoc" a zobacze

dobra chyba spadam bo pisze do siebie:crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry