reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A ja bym wolała, żeby poszedł do pracy :-p Zajmuje mi kompa cały czas;-) Gra w te swoje idiotyczne gierki, a mnie nosi bo bym sobie na net weszła ;-) Teraz mnie łaskawie wpuścił, bo Mu obiadek podałam, poza tym jest coś w telewizji ;-)

moj to je przed komputerem :baffled: i tez non stop w jakies gierki rabie :crazy: a ja glupia mu nawet jedna w zeszlym roku kupilam na urodziny :-D

reklama
Agnieszka dostałas przesyłke od Nestle?? a wysyłałaś coś do nich?? Bo w tych ulotkach co były w tych kuferkach ze szpitala to tam było do wysłania, czy nic nie wysyłałaś? Bo sie właśnie zastanawiam co robić, czy samo przyjdzie cze trzeba sie upomnieć??

Monia wybaczamy:-p
A powiedz mi od kiedy Wiktor spi tak ładnie?? Mówisz ze jest na kleiku, a jak dawałaś samo mleko to sie budził?? Bo ja daje kaszke i *****o z tego bo mała sie budzi tak jak wczesniej, to może kleik zapodam??

i faktycznie cos jest na rzeczy bo Daria też taka marudna ze chej, juz nie posiedzi sama dłużej niz 10 minut, trzeba przy niej byc i ją zabawiać:crazy: a od dwuch dni sobie umyśliła ze ok 16 w porze karmienie ona chce nagle pić a nie jeśc, noi pije i idze spac a butli nie złapie:wściekła/y: a mnie cholera bierze bo strasznie mało je, to jeszcze sobie przerwy w dzień wydłuża:wściekła/y: i jak jej dzis chcialam dać o 16 jeść to wpadła w taka histerie ze nic kompletnie nic ją nie mogło uspokoić!!! Na siłe ja wsadziłam do wózka i usneła z wielkim płaczem i fochem:wściekła/y:

A i ma pytanie do mamusiek które maja starsze pociechy:
Czy miałyście do czynienia z wozkami spacerówkami firmy Baby Design/Baby Dreams?? Bo chce kupić i niewiem czy warto???

Ataata wielkie dzięki za wybaczenie:laugh2: ufff...ulżyło mi:-D:-D:-D
My na razie przez dwa wieczory kleik serwujemy i mały śpi...ale nie jestem pewna czy to dzięki temu...bo on przed tym całym "przeskokiem wzrostowym" czy jakoś tam to też spał całą noc ale nie każdą...np. jedną spał a dwie się budził na żarło....więc nie wiem czy teraz nie przyszła właśnie taka pora:baffled::baffled::baffled::baffled:...no cóż zobaczymy jeszcze dziś:-).
W każdym razie kaszki jeszcze nie próbowaliśmy a kleik w pierwszą noc to było 120 mleczka i 1,5 miarki kleiku...i tą porcję młody wchłonął w 3 minuty:szok::szok::szok: więc dorobiłam jeszcze 60 z jedną miarką kleiku i też wsunął. Za to wczoraj zrobiłam 210 mleczka tak jak dawniej jadł na kolację i dosypałam 3 miarki kleiku...zjadł na dwa razy...no i spał:laugh2:.
Mam nadzieję że to się utrzyma już na zawsze:-p.
Może rzeczywiście spróbujcie kleiku...i oby u Was również pomogło:tak::tak::tak::tak:

Kasia, Agnieszka, Stefanka to widzę że Wy również macie dwójkę "dzieci" w domu jak ja....mój taki sam maniak komputerowy, ale na razie przechodzi etap gry na "Kurniku" w karty, a ja tego nie mogę znieść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Jak Wiktor dorośnie to chyba drugi komputer trzeba będzie kupić:dry::dry::dry::dry:
Stefanka to tyle masz lepiej że komputer wolny jak mąż na PlayStation gra...:-)

ja tylko na chwilkę bo młody od dwóch dni jest tak maruydny że normalnie nie mam na nic czasu. Ciągle się drze o byle co. A jak śpi to nadrabiam to co naskrobałyście i brakuje mi czasu na pisanie:no::no::no::no::no::no::no:

Kasia, Agnieszka, Stefanka, Monia moj nie gra, wogole zadko zaglada do neta ale jak juz siadzie to namietnie oglada samochody na sprzedaz, potem oczywiscie mnie katuje nowymi pomyslami jaki to nastepny samochod kupimy:crazy::crazy::crazy:

Weroniczka widac ze jestes zajeta bo wogole Cie nie widac ostatnio

Ataata ja tez juz sie przesiadlam na spacerowke, no i jestem baaardzo zadowolona bo jest wygodna i leciutka:)

Marcel wlasnie lezy na swojej macie. Glowe odchyla do tylu zeby zobaczyc co tam w TV ciekawego i namietnie ssie palucha:angry::angry::angry: A jego leniwej mamusi nie chce sie podniesc tyleczka zeby mu ten palec z buzi wyjac:-p:-p:no:

Stefanka wiem co czujesz z tym szczepieniem. Ja tez zawsze sie strasznie denerwuje i przezywam to na tydzien wczesniej. Ostatnio to Marcel byl bardziej dzielny niz ja:-(:zawstydzona/y:

reklama
Moj to tez maniak komputerowy.

Monia my bedziemy musieli trzeci komp kupic bo naraze mamy dwa a nikt swojego malemu nie odda :-D. Mielismy jeden ale jak zaszlam w cieze i lezalam to kupilam sobie laptopa zeby z nudow nie pasc. A ja tez gram w karfty na kurniku, super zabawa mam tam mnostwo znajomych z calej Polski z ktorymi mozna pogadac. A w co gra Twoj maz??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry