reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

AneczkaK niechce Cie martwić, ale jeśli Twój sówaczek jes oki to na 28 wypada Twój 14t1d a przeziernośc mierzy sie tylko do 13t 6d czyli do ostatniego dnia 13 tyg.:-(
Ja jak cos to ide we wtorek i u mnie to będzie 13t5d czyli ostatni moment

kacha zaraz pooglądam foteczki;-)

reklama
Belka: no wiec pogoda super:) troszke wczoraj popadalo ale dobrze bo susza niesamowita ale jest ekstra slonce cieplo itp:)

Ataata: a ze mna juz sie nie witasz:P;]

pozdr

Ataata dokladnie tak jak mowisz, sprawdzilam i wychodzi ,ze byloby za pozno:baffled: niestety musialam obdzwonic pol Gdanska i zarejestrowalam sie w koncu na jutro ale niestety juz za 100zl:sorry2: no ale trudno czego sie nie robi dla maluszka;-)
Tak liczylam ,ze uda sie zrobic to USG panstwowo bo z kasa akurt w tym miesiacu krucho:-( echh ... zycie, oby tylko wszystko bylo dobrze

AneczkaK no to ja też moge pomażyć o państwowym USG, dziś ide do gina, ona nawet niema usg w gabinecie więc niemam sie co łudzić:-(
No ciul musze isc we wtorek na własną ręke, choć kasy wogóle niemam.... no nic bedzie trzeba tatusia dziecka pociągnąc do odpowiedzialności, a co to tez jego dziecko:-p A 70zł chyba mu d*** nie urwie..:cool2:

żonkilek a przepraszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zakręcona jestem dziś...
Witaj ;-):tak::-p:laugh2:

Wiecie co, przed chwilą zjadłam zupe i ledwo talerz odniosłam do kuchni i wyżygałam wszystko!!!!! Cholerka moje dziecko chyba nie lubi jak jade coś załatwiać, bo wtedy cheftam:-D

Hihi ja mialam podobnie.Przed wyjsciem do gina zjadlam sniadanko, oddalam malego mojemu tacie i juz jak mialam wychodzic zawrocilam jeszcze cos powiedziec ,tata mial akurat otwarta zmywarke z brudnymi naczyniami.Nic nie powiedzilam tylko pedem polecialam do kibelka:baffled: BLEE

Ataata dalej zyganko Cie myczy? i Ty AneczkaK ? Nie no to niemozliwe wiekszasc z Nas nadal choruje :wściekła/y: Ja od dwoch dni nie bylam w toalecie za ta potrzeba i mam nadzieje ze juz mi sie skonczylo. Szczegolnie teraz kiedy babcia bedzie mi gotowac :tak:
Moje brzunio jest juz widocznei takie inne :-) Wiecie nie wiem czy Wam mowilam ale postanowilam z mezem ze jak bede w polsce to przejde sie prywatnie do lekarza. Zaplace i bede wiedziala to czego tu sie nie dowiem a najwazniejsze to to czy z Moja Kruszynka wszystko ok. Bo po tym ostatnim omdleniu sama nie wiem :dry: Mam sprawdzonego lekarza do ktorego chodzi moja mama,wiec moge na nim polegac.

Belka pewnie szczęsliwa jesteś i myślisz tylko o przyjezdzie do Polski, super:-)

Ja też juz troszke tęsknie za rodzinką, najbardziej za młodszą siostrą ale za miesiąc przyjeżdza do nas na wakacje, to się nią naciesze.
Ona ma 10 lat i jest miedzy nami 19 lat różnicy, ale pomimo tego świetnie się dogadujemy. Jest dla mnie jak taka "córeczka". Mam tez siostre rok starszą i niestety kompletnie nie mamy ze soba kontaktu...widzimy się tylko na święta...
rozpisałam się, tak mi się zebrało jakoś...:tak:

papapapa:-)

Kobietki, czy też Was dzisiaj tak cholernie mdli od tej pogody??
Nie wyrabiam po prostu ;-)
Zawroty głowy pierwszorzędne ;)
Na dodatek Maluchowi zachciało się kakao i ogórków małosolnych, dobrze, że szefa mam dobrego, od razu do sklepu popędził ;)

Jeszcze jedno, przeglądałam dzisiaj cały wątek i myślałam, że się zleję ze śmiechu :-)
Zaczynamy marudzić jak takie typowe mamuśki, przeczytajcie wszystko od początku, naprawdę wciągająca lektura ;)

reklama
dataZ czy sie ciesze nie widzialam ich 7 miesiecy! Ja mam czworke rodzenstwa...brata 18 lat,siostre 17(bedzie chrzesna), siostre 13 i najmlodsza w lipcu skonczy 4 :) Ze wszystkimi mam dobry kontak a dla melej Moniki jestem jak druga mama. Kiedy lezala w szpitalu pielegniarki myslaly ze jestem Jej mama spedzalam z nia tak duzo czasu i na noce zostawalam :tak: Teraz jak dowiedziala sie o ciazy mojej napoczatku nie chciala jej zaakceptowac ale teraz sama porusza ten temat i mowi : 'A jak juz bedziesz miala swojego dzidziusia...' albo 'Jak urodzisz...' To naprawde slodkie ile ona rozumie :tak: Ostatnio pytala Nasza Babcie czy jej rodzice sie kochaja? :dry: A Babcia na to ze tak bo ona jest i razem przeciez spia. Taka mala a takie mysli...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry