reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dziewczyny Ktore Mają Butelki Aventa, Jaki Smoczek Jest Najlepszy Do Mleka?? Bo Musze Zmienic Bo Mlody Wciaz Sie Krztusi..albo Mu Leci Za Szybko Albo Za Wolno I Juz Kur...dostaje Jak Go Karmie Wiec Bede Testowala Teraz Avent. Kupilam Juz 3 Przeplywowe Do Kaszki Choc Z Nuka Jestem Zadodolona Ale Nie Wiem Jakie Do Samego Mleka. Pomozcie!!!!

reklama
Viki ja na poczatku mleczko dawalam smoczkiem nr 1 jest on dolaczony do butelek 125ml. Teraz kupilam wiekse butelki te 260 ml i tam jest smoczek 2 (2 dziurki) i nim daje mleczko a ta 1 herbatke. Ale zamierzam przestawic malego calkiem na 2 nawet i z herbatka. Do kaszki tez man 3-przeplywowego i kaszke daje w pozycji II i maly je bez problemow.

agata osoba ktora kupila twoj wozek jest z krakowa czy musisz go wyslac?? orientujesz sie jakie są koszty wyslania wozka bo chyba go sprzedam i zakoncze wczesniej aukcje:-)

Viki ja na poczatku mleczko dawalam smoczkiem nr 1 jest on dolaczony do butelek 125ml. Teraz kupilam wiekse butelki te 260 ml i tam jest smoczek 2 (2 dziurki) i nim daje mleczko a ta 1 herbatke. Ale zamierzam przestawic malego calkiem na 2 nawet i z herbatka. Do kaszki tez man 3-przeplywowego i kaszke daje w pozycji II i maly je bez problemow.

DZIEKI, KUPILAM WIEC 2:-)

Ja mam 1 i 2 i są ok:-)

Kurcze zrobiłam ciasto na racuchy i tyle mi go wyrosło...chyba wykarmie cały blok....ale są pyszne(tylko niezdrowe-tłuste) ale dzis sobota można zaszaleć:tak::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry