reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No to jeszcze dopisze o spiworku ,ze dobrze jest kupic sporo wiekszy bo w niczym to maluszkowi nie przeszkadza a na dluzej starczy:-)

reklama
Julka w nocy się rozkopuje, ale w dzień jak leży w łóżeczku to po 5 minutach leży w poprzek. Muszę kupic ochraniacz taki na całe łóżeczko bo w tej chwili mam taki do połowy, ale jak ona mi się przekręca to trafia nóżką między szczebelki. U mnie w rodzinie dziecko przez zaklinowanie w szczebelku wyjęło sobie rękę ze stawu. :no:

A co do Lidki i Adama to niestety częsty przykład z życia. Od razu bym się rozwiodła.

Grzechotka a czemu nie nazwaliscie wkoncu "bezpiecznik" ? Troche sie usmialam jak sobie wyobrazilam Ciebie biegajaca po trawniku i walajaca za psem " bezpiecznik! bezpiecznik!!!":-D:-D:-D:-D

MOJ PAWEŁ TEZ SPI W SWPIWORKU, MAM DWA I TO SPORO WIEKSZE JEDEN NAWET NA 110CM:-) u mnie zapinanie jest z przodu ale powiem szczerze ze w niczym mi to nie przeszkadza a malego nie drazni, mam tez trzeci spiworek ale zakladany hmm cos jakby zszyta spodnica a na gorze zakonczony gumka. tez jest ok, wazne ze maluch jest czym s przykryty i na bank sie nie rozkopie

Grzechotka fajne to twoje drugie dziecko... i imię ma niczego sobie... :-D:-D:-D:-D Ja miałam kotkę ale ją oddałam jak byłam w ciąży bo to straszna łajdaczka była :-D:-D:-D Tylko się włóczyła po osiedlu a potem przez okno do domu spac, a z rana znów siup do tych śmietnikowych brudasów. Była piękna ale głupia strasznie. Nawet małe kotki miałam :-):-):-) pomagałam jej rodzic bo się pierwszy zablokował. Mieszkam w bloku więc psa nie mam.

reklama
Do góry