Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale ona to miała prawie czarną jak była w ciąży:-)
gratki dla Darii, nie boj sie pewnie teraz troszke pospi wiec powinnas sie cieszyc ze taka z niej zdolniacha :-)matko jedyna....Daria usnęła
bez jęknięcia
pewnie zaraz wstanie![]()

Ja dzisiaj caly dzien u mamuski:-):-) Pierogi z kapusta domowej roboty na obiad mmmm pychotka:-);-) A ja sobie dzisiaj wloski zrobilamkUBA PRZEWRÓCIŁ SIE BRZUCHA NA PLECY!!!!
TYM RAZEM WIDZIAŁAM ALE TO ZNOWY JEDNORAZOWY POPIS![]()

Obroci sie na plecy i tyle z lezenia

dziewczyny..ktora jeszcze nie ma okresu? zaznaczam, ze ja juz nie karmie piersia i na razie nie maam @...choc tak naprawde wcale za nia nie tesknie

A i jeszcze jedno pytanko, czy Wy tez macie jeszcze tą ciemną pionowa linie na brzuchu co wyskakuje niekorym w ciazy. Bo ja ją ciagle mam i sie zastanawiam czy mi na zawsze zostanie![]()

Tez sie zastanawialam kiedy to zniknie
matko jedyna....Daria usnęła
bez jęknięcia
pewnie zaraz wstanie![]()

gdybym byla w Polsce to na bank nie byloby nas na to stac, i dziadkow niestety tez nie:-
...nie wiem jak się do tego przyzwyczaję...ale w każdym razie dziś padam na pysk

...no nic zabieram sie do lektury:-)
uwierz ze z każdym dniem bedzie lepiej...
:-) a po drugie sprzedalam również ubranko do chrztu od Pawełka. :-)
tak ze bardzo sie ciesze jedynie co mnie przeraza to to, ze od wtorku bede bez wózka a kupimy dopiero jak valdi wroci. 

..i nie wiedzialam jak mam ustawic ten smoczek czy np 2 do gory czy w dół
do tego jak mi sie tak podnosil do siadania to przez to uciskanie brzucha co chwile mu sie ulewało..no kuźwa masakra jakaś...gdy juz zaczal w miare jeść to zaczal robic kupe
wiec zamiast jesc to stękal mi tu i cisnął... tak ze zamiast jak zwykle zjesc 180 to zjadł ledwo 90 , poszedl caly do przebrania bo przeciez jak odbil to musialo mu sie ulac... boze co ja sie naklęłam...