Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiesz Viki obydwoje nie wladamy angielskim wiec to jest dla nas przeszkoda, mam nadzieje ze wszystko sie w koncu ulozy, tylko czasami jak mnie zlapie dol to strasznie mi go brakujeno tak, teraz rozmumiem, a do Anglii nie mysleliscie pojechac??

...no ale teraz wszystko jasne
a poowiedz mi gdzie ty tego algierczyka dorwałas?:-), no chyba ze to jest tajemnicą...
:-)
Kurcze juz coraz lepiej nam to wychodzi

Kurcze to jest taka kliteczka mala
Do tej pory jakos to moglam wytrzymac ale teraz jak Marcel lubi juz tak pofikac to chcialabym mu troche przestrzeni zorganizowac ale kompletnie nie mam pomyslu, musialabym cos wywalic ale wszystko tu potrzebne
Ech te angielskie beznadziejne domy
moze to bedzie smieszne ale poznalismy sie w slynnych obozach pracy we wloszechkurde zle doczytalam bo przeczytalam ze twoj mąż pochodzi a anglii a nie z alerii stad moje pytanie dlaczego do anglii nie pojedziecie...no ale teraz wszystko jasne
a poowiedz mi gdzie ty tego algierczyka dorwałas?:-), no chyba ze to jest tajemnicą...
a doly ??? zrozumiełe...czasem bywają i nie ma na to lekarstwa w takiej sytuacji...
moze to bedzie smieszne ale poznalismy sie w slynnych obozach pracy we wloszech
to Ty tam bylas????
nio bylam, tylko ze jak ja tam bylam 6 lat temu to nie bylo jeszcze tak strasznie jak to w telewizji opisywali, my z mezem poprostu odpowiednio wczesnie zesmy z tamtad uciekli i dlatego nie przezywalismy tych strasznych rzeczy o ktorych mowila tvO ranyto Ty tam bylas????
![]()