Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no mam nadzieje ze juz niedlugo pojedziemy, i mam nadzieje ze zalozymy neta bo nie wyobrazam sibie zycia bez tego, jesli chodzi o dogadywanie sie z ludzmi we wloszech, to wedlug mnie sa troszke rasisci, ale to chyba jak wszedzie, z Polakami niestety nie jest za dobrze, ciezko jest znalezc fajnych ludzi ja w sumie znam tylk odwie takie pary co sie z nimi spotykam bo reszta to raczej jest interesowna, kumpluja sie do czsu do kiedy jest im cos potrzebne, a pozniej kopa w d......:-)Ewedja trzymaj nie, napewno juz niedlugo bedziecie razem, obys tylko miala tam neta i mogla dalej z nami pisac. A jak sie dogaduje z ludzmi we Wloszech??

mój maruda wreszcie spi nieuwierzycie jakie go piosenki usypiają KOLENDY !!!![]()

;-) 

magda no to nieciekawie z tym fryzjerem....fajny fryzjer w gliwicach jest w takiej bocznej uliczce od zwyciestwa nazywa sie AWANGARDA,no i zycze udanej misji

? I w ogole nie zajarzyla jak rozlegly sie dzwieki marsza Mendelsohna. Dopiero po czasie zaczela lapac co i jak i przezywala za naszymi plecami "jak mrowka okres";-)