Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
Ataata współczucia ! żeby trafić na takiego fleja. Ale wiecie zauważyłamże tacy ludzie najbardziej zachwalają. Wysmaruj jej takiego negatywa, żeby już jej tak łatwo nie poszło!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ataata współczucia ! żeby trafić na takiego fleja. Ale wiecie zauważyłamże tacy ludzie najbardziej zachwalają. Wysmaruj jej takiego negatywa, żeby już jej tak łatwo nie poszło!

magda przyjezdzamy 30 kwietnia - sroda i zostajemy na pewno do niedzieli a moze i do poniedzialku...jak bedzie pogoda to bardzo fajny pomysl by sie umowic i spotkac, tylko ja zaznaczam ze bede musiala wziac slubnego bo glupio bedzie mi go zostawic samego z moja mamą...tym bardziej ze tak dlugo go teraz nie ma. ale moze i ty wezmiesz swojego meza i jakos uda nam sie to zorganizowacna zamknietym jest moj telefon wiec napisz mi smsa to sie umowimy
![]()
bo to jak piąte koło u wozu 
i tak sobie mysle ze w dzin zrezygnuje z łózka narazie a zastąpie go leżaczkiem.
ja tez mam w dzień problem i jak chce żeby Wiktorek w ogóle spał to noszę jeszcze na rękach, albo zasypia przy jedzonku.Gajutku kiedys sobie to przeczytasz !!! Chce Ci powiedziec ze twoje ciocie: Agata, Magda i Wiki sa szalone i mowia ze Cie mecze bo daje Ci tylko mleko!! To pisalam ja - twoja mama. A deserek jablkowy dostaniesz za 2 tygodnie :-)