reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

DZIEWCZYNKI JAKIE KOŁYSKANKI POLECACIE???? kUBA SŁUCHA GŁÓWNIE vhr ALO VIVY WIĘC CHYAB MUSZE MU KUPIĆ COŚ STOSOWNEGO DLA JEGO WIEKU:-D:-D

reklama
dzieki dziewczyny, to chyba go kupie:-)

stefanka no wypasiony bo full opcja, tylko bez fotelika samochodowego, jeszcze czekam na maila od gościa z Krakowa, bo ma z fotelikiem i bazą, zobaczymy ile krzyknie 500stówek max moge dać, nie ukrywam że by mi było na reke podjechac po wózek niz kupić znów na odległość... ale cos sie nie odzywa... no tak niedziela:crazy:

Witajcie Kochane :)
Ale żeście wczoraj naskrobały gaduły jedne ;-)
Wczoraj gości mieliśmy, więc za bardzo nie mogłam wejść na net, a rano mieliśmy wizytę u konsula :) Kolejny raz muszę przyznać, że pani konsul z Edynburga to złota kobieta, żeby wszyscy urzędnicy tacy byli to napewno życie byłoby lepsze :-) Kolejny raz nam powiedziała, że jakby nie daj boże coś się działo to śmiało mamy do niej walić:) Poza tym sama wyskoczyła z propozycją, że na następny dyżur konsularny przywiezie ze sobą polskiego rehabilitanta i polskiego kardiochirurga:)
Lecę do tego mojego krzykacza małego, dziąsła ma spuchnięte jak ch..., ale ząbki nadal nie chcą wyjść :(

Witam dziewczyny...

Najpierw dziękuję za życzonka dla Juleńki :-)

Miałam 20 stron do przeczytania... :szok: Ale już jestem na bierząco.

Agatko wózek bardzo fajny i myślę że Daria będzie zadowolona.
A ja wam powiem że dostałam dziś od mamy parasolkę i jest super.
Julia właśnie w niej leży szczęśliwa.

A oto on. Oparcie rozkłada się na płasko.

Kasia super że jeszcze można spotkać takich ludzi, bo ja już czasami wiare tracę. Bardzo się cieszę.
Paula, bardzo fajny wózeczek :tak:
Hmmmm ja mam x-lander 3 w 1 i mam nadzieję że mi długo posłuży spacerówka.

YYYY Magda jak 3 w 1?:baffled: My tez mamy x-lander (xa)...może nie wiem o jakiejś funkcju wózka:baffled::rofl2: A spacerówka rzeczywiście jest fajana i tez mam nadzieję, że nam dłuuuugo posłuzy:tak:

Chyba, że chodzi Ci o fotelik?

Paula ładniutki wózek!

Grzechotka moje dzieci sluchaja tradycyjnie fasolek w ciagu dnia i tego co ja slucham a na uspokojenie puszczam im "kolysanki utulanki" Grzegorza Turnala i magdy Umer.Sa Boskie i sama uwielbiam ich sluchac:tak:
Paula fajny wozeczek.Ja narazie nie musze kupowac wozka bo moj ma tak ogromna gondole ,ze prawie Witka bym tam zmiescila;-) No ale to jest wielki wozek i ciezki , niegdzie z nim nie jezdzimy.mam tez po Witku parasolke ale taka najprostsza bez daszka nawet wiec dla Toska jeszcze duzo za wczesnie na taka.

reklama
Ach dopiero mi sie otworzyly zdjecia wozeczka dla Daruni.tez fajny:-)
ja w sumie teraz dopiero sobie przypomnialam i bede sprzedawac wozeczek.Spacerowke tego typu jak wasze ale nie wiem sama czy moge go polecic bo mi on nie podpasowal ze wzgledu na duzy rozmiar po zlozeniu no i byl troche za krotki i Witkowi nozki wisialy jak spal:sorry2::dry:

Do góry