reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzięki dziewczyny...
Waży tylko 6 kg, łatwo się składa i taki zwinny a nie to co "czołg". Zadowolona jestem bardzo...:tak:;-):tak:;-)

Viki może wpisz tytuł płyty... i patrz na wielkośc mb

zaliczylismy godzinny spacerek..troszke zaczelo kropic ale dalismy rade, i dzis u nas pierwszy rozkoszny zanoszący sie śmiech...tak typowo dziecięcy ...juz wczesniej mlody smial sie na glos ale trzeba bylo sie bardzo naprodukować i nawygliupiac tymczasem dzis smiał sie po prostu patrzac na usmiech damiana...oczywicie wszyscy zarazilismy sie i przez 15 minut kazdy sie chichrał jak wariat haha

My tez po spacerku...na słonku dośc ale miło ale w cieniu myslałm, że mi uszy odpadną:tak:

Dziewczyny nie piszcie "temat piosenek" na forum otwartym...serio.

Idę sobie zjeść "Vikowy" jabłecznik....mniam,mniam;-)

reklama
grzechotka mysle ze takie klamstwo to nie klamstwo, ksiezmi kieruje tylko wola kaski, wedlug mnie to jest wogole bezsensu ze trzeba taka zgode otrzymac :szok::szok::szok:

ja zanioslam ksiedzu akt urodzenia i dane rodzicow chrzestnych. Ksiadz na teczce z tymi dokumentami nakleil sobie karteczke z napisem "bez ofiary" w sensie ze jeszcze nie zaplacilam:szok::crazy::no:

dzieki dziewczyny, to chyba go kupie:-)

stefanka no wypasiony bo full opcja, tylko bez fotelika samochodowego, jeszcze czekam na maila od gościa z Krakowa, bo ma z fotelikiem i bazą, zobaczymy ile krzyknie 500stówek max moge dać, nie ukrywam że by mi było na reke podjechac po wózek niz kupić znów na odległość... ale cos sie nie odzywa... no tak niedziela:crazy:

Ataata jesli chodzi o fotelik do tego wozka to mi sie wydaje ze nie mam sensu bo niedlugo to on bedzie na Darie za maly, jak juz masz kupowac nowy fotelik to juz taki wiekszy zeby dluzej Ci sluzyl, no chyba ze fotelik jest gratis:) Tez mam taki i czekam az Marcel zacznie siedziec sam i wtedy wymienie.

Witajcie Kochane :)
Ale żeście wczoraj naskrobały gaduły jedne ;-)
Wczoraj gości mieliśmy, więc za bardzo nie mogłam wejść na net, a rano mieliśmy wizytę u konsula :) Kolejny raz muszę przyznać, że pani konsul z Edynburga to złota kobieta, żeby wszyscy urzędnicy tacy byli to napewno życie byłoby lepsze :-) Kolejny raz nam powiedziała, że jakby nie daj boże coś się działo to śmiało mamy do niej walić:) Poza tym sama wyskoczyła z propozycją, że na następny dyżur konsularny przywiezie ze sobą polskiego rehabilitanta i polskiego kardiochirurga:)
Lecę do tego mojego krzykacza małego, dziąsła ma spuchnięte jak ch..., ale ząbki nadal nie chcą wyjść :(

fajnie ze czasami zdarzaja sie ludzie pomocni, bo z reguly tu na obczyznie ludzie pomoga Ci tylko wtedy kiedy wiedza ze i Ty cos dla nich zrobisz:no::-(

Ja tez uwazam ze temat "kolysanek" nie jest odpowiedni na forum otwarte.

Do góry