reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ataata ale mnie przstraszyłaś Kubie poci sie tył główki przy jedzeniu ale tylko wieczorem i ja raczekj brałam to że po kapieli jest mu cieplo i mleży na moim ręku więc skóra do skóry i się poci kurcze musze lekarza spytać

reklama
Broń boze nie chce i nie chciałam straszyc, mowie co wiem na ten temat, zapytaj, ale wcale nie musi byc cos z krzywicą... lekarz by zauważył po kościach które przy krzywicy sa miękkie, te z tyłu główki, ogólnie kości czaszki, tak jak u mnie ju 2 miesiące temu zauważył i od tej pory jedziemy na wit D teraz aż 8 kropli i jak narazie kości wcale nie twardnieją:-(

Grzechotka Julka też po kąpieli jest zgrzana i przy karmieniu poci jej się główka ale jakoś się tym nie przejmuję. No i stópki też wiecznie spocone...

Teraz właśnie zjadła i śpi w leżaczku. :-) A matka ma chwilę na bb. :-D

Oj już się dobrze czuję... Od rana miałam kaca giganta. Brrrr...
Wczoraj skończyłam edukację i byliśmy uczcic zakończenie w pubie. Byłam nastawienia że skończy się na dwóch piwach (bo to mój najmniej lubiany alkohol) ale wypiłam jedno a potem to już mocniej. A że atmosfera była super to się bawiliśmy. Wróciłam koło północy...
Jestem wdzięczna D że wstawał do małej w nocy i ją karmił bo mnie by traktor nie obudził... hihihi...:-D:-D:-D

Ale tak to jest po roku 100% abstynencji... Nie dużo mi trzeba :-D

heheh Paula zmam ten ból ja tez ostatnio za duzo wypiłam czyli całe dwa kieliszki wina i jeden szmpana i ledwo sie na nogach trzymałam:-D:-D

Grzechotka po co Ci teraz buciki??? :-D
Ja na dwór to zakładam takie miękkie paputki z welurku.
Powiem Ci szczerze że mam buciki, nawet dwie pary.:tak:Jedne rozmiar 11 a drugie 13. :tak:
Te pierwsze może były by dobre ale nie zakładam ich, bo ciężko takiemu dzidziusiowi założyc na stópkę. Po drugie jakoś zjeżdżają mimo sznurówek, a po trzecie to jakoś dziwnie Julka wygląda... :baffled::baffled: Wolę śmieszne bamboszki...:blink::sorry2:

kosci chyba ma twardde

ale mam inne pytanie kupiłyście juz może pierwsze buciki dla maluchów na jaki rozmiar mam patrzeć?

Ja ma dwie pary bucikow. Jedne maja rozmiar 16 a drugie 17. Mysle ze smialo mozesz kupic 17 bo lepiej wieksze tym bardziej ze ciezko sie wklada:) No i kupujac sprawdz czy jezyk dobrze sie odchyla bo inaczej nie wlozysz na nozke:no:

hmm Paula no chodzi mi o takie buciki miękkie do wózka zaraz przestane jeżdzić ze spiworkiem w wózku i w samych skarpetach czy nawet rajstopkach to chyba nie dobrze

ale dzięki 17 mówicie:-)

reklama
Do góry