reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej, jak po likendzie?
Kindzia strasznie strasznie mi przykro :-:)-:)-:)-:)-:)-(
mi sie udalo znowu przeziebic, dzis juz troche lepiej, ale goraczkowalam sporo :zawstydzona/y:
ale tez dostalam poradnik "w oczekiwaniu na dziecko" - tam sa odpowiedzi chyba na wszystkie mozliwe pytania!!
no i podobno zwykle przeziebienie nie szkodzi ciazy, oczywiscie o ile sie nie szprycowalo lekami. a ja tylko miodzic, cytrynka i czosnek. fuj!
bole brzucha caly czas znaczne. nie wiem, czy to az tak w porzadku.
dzis ide zapisac sie do przychodni i wyweszyc, jakie badania mi zrobia za darmo ;-)
no w tym tygodniu mam zamiar zrobic wszystkie najwazniejsze!! mam nadzieje, ze beda kluc tylko raz, a nie co badanie - to uklucie!!
pozdrawiam i milego podziedzialku :-)

reklama
Kindzia strasznie mi przykro... wiem jak bardzo chciałaś tego dzieciaka... Niewiem co powiedziec...:-( Tak sie cieszyłam, że będziemy tu razem we trzy z Doticzką.. no ale...
Przykro i smutno mi Straszliwie, ale Trzymaj sie Kochana..
Buziaki

Asiu witaj wsród grudniówek:tak:
Fajnie, że nas coraz więcej, zaglądaj do nas często;-)

A ja właśnie miałam spotkanie z umywalką... i to w kuchni, bo do łazienki już nie zdążyłam... tzn nawet do kuchni nie zdążyłam, bo pierwsze blee poleciało na moją ręke w trakcie biegu:laugh2: :-D :laugh2:
Troche mi lepiej jak zwymiotuje... ogólnie to wymiotuje od wczoraj, tzn wczoraj sama sobie pomogłam bo szarpało mną pół dnia, więc...
A dziś już sama zrobiłam bleee bez pomocy ito tak nagle:baffled:

Miłego dnia:-)

cześć!
Ataata - podaję moje "dane" do wrzucenia na listę :-) Termin: 15 grudnia 2007 (wg obliczeń własnych), imię Karolina, 28 lat, czas starania - kilka miesięcy, mieszkam - Szkocja
Pozdrawiam wszystkie Grudnióweczki i życzę miłego dzionka! Ja mam dzisiaj wolne z okazji tutejszego święta ;-)

Czesc dziwczyny, troche mnie tu nie bylo, ale mam nadzieje ze mnie nie zapomnialyscie.
Jutro ide porobic wszystkie badania, a potem z wynikami do lekarza, troche sie martwie czy wszystko ok, bo to pierwsza wizyta, jak zobacze i uslysze:) to sie uspokoje.

Ja musze przyznac ze z kazdym dniem czuje sie gozej, nie wymiotuje, ale czasami czuje sie dziwnie, nie mam ochoty nic jesc, a jestem glodna. nawet woda mi nie smakuje:szok:

brzuszka jeszcze nie ma, rano jest plaski jak zawsze, jedynie wieczorem jast wzdety, takze zdjecia na razie nie robie;-)

pozdrawiam wszystkie mamusie:-)

Ataata: dzieki i witam wszystkie kobietki grudnióweczki:)

Mamasia: nie przejmuj sie nie jesteś sama, z jedzeniem u m,nie podobnie jest, bym coś zjadła, ale jak o czymś konkretnym pomyślę robi mi się niedobrze:baffled: ale osttanio na zmianę raz jest ok a raz niedobrze. co do brzuszka u mnie cos widać, czasem słabiej a czasem mocniej:confused: :happy:
pozdr

reklama
Ataata: aż tak wymiotujesz??? o kurcze a ja ani razu..to musi wykańczać..:baffled: a pracujesz czy nie??bo w pracy to można mieć wpadkę tak na szefa np w biegu sie natknąć..hehe;-) pozdr;]

Do góry