Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Np. wczoraj byliśmy u teściów i tak się tam popłakał że aż musieliśmy wracać do domu, a tu szczęśliwe dziecko
...leżało sobie samo, gaworzyło ale po kąpieli nie zjadło za wiele i padło!!! No i pobudki: 22.30 , 1.40 , 4.00 , 6.00 i 8.50!!!

) a dziś...ta pogoda
zimno, mokro, śnieg...paskudnie!!!
.
Ciekawa jestem co ile moj bedzie chcial jesc jak juz je co 2 godziny
;-)
myslalam ze oszaleje i jestem niewyspana jak nie wiem..dlatego dzis o 24 dostanie butle i mam nadzieje ze pospi dłuzej

. Chyba takie swieta sa ciezkie dla naszych pociech, za mali na takie emocje i tyle na raz. Bo ja akurat lubie jezdzic do tesciow i tesciowa mam generalnie OK (ma oczywiscie swoje wady jak kazda) ona lubi dzieci i chetnie bierze maluszka na rece ale Kubus juz rozpoznaje mamusie i tatusie bardzo dobrze i jak go wczoraj tesciowa dlugo trzymala to wpadl juz w histerie maly cwaniaczek.
A moze mnie ominie
:-
. Oby.
i zoltego pluszaka dostala w prezencie