reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ale mi goraco :crazy::crazy: ale duchota sie zrobiła

Sylwia fajny prezncik

Kasia ja mam swojego Rovera juz 3 lata i po prostu uwilbiam nim jezdzic. Jak mam jechac wozem R to jakos j\tak mnie to nie rajcuje bo to kombi i jakis wielki jest. A moj jest z tych mniejsszych Roverow i suoer sie nim jezdzi

reklama
Gorące życzenia dla ślicznej Oliwci! buziaczki:tak::-):-)

Kasia może Oliś miał ochotke na mięsko, no i sobie złapał:-D

A sukienka Juleczki bardzo ładna:tak:

Grzechotka ale historia z tym ojcem-teściem...cholerka, to chyba dzisiaj ta wizyta...to powodzenia!

A nas rano odwiedzili teście i fajnie było ale krótko....Decyzje o przyjeździe do nas podjeli spontanicznie i dopiero dzis rano nam powiedzieli o swoim przyjeździe...tak więc biegałam i sprzątałam cały ranek....heheh;-)

papatki:-)

Dobry wieczór :tak:

Oliwko Kochana bądź zdrowa, uśniechnięta, zawsze noszona na rączkach i obdarzana codziennie kilogramami miłości i zabawek :-)

Wołowina mi nie wyszła..pal sześć, że miała dziwny smak, ale przez sam środek przechodziło jakieś ścięgno czy coś niezgryzalnego - bleh :wściekła/y::wściekła/y::crazy:
Osa mnie ukąsiła - nie sądziłam że to tak boli :sorry2:
Słyszałyście o burzach i trąbie powietrznej na śląsku - koszmar
Na całe szczęscie u nas bez trąby powietrznej, ale jak rano zaciągnęło niebo, czarno się zrobiło, burza się rozpetała i gradobićie takie że szok :szok: a godzinę później spowrotem duchota i upał. A wieczoren na nowo burze się rozhulały :dry:

Kacha, Sylwia
- gratuluję zakupu smaochodów :tak: woźcie sie woźcie.
O fajnie że ząbki przestały Olisiowi dokuczać :tak: ale ten pająk :szok::-D bleeeee

Dota fajnie, że cieszą cię wizyty teściów :tak::tak::tak: tez bym tak chciała :-D:sorry2:

A teraz u mnie szaleje burza. Taki deszcz leje ze szok :szok::szok::szok::szok:. Zaraz mi padnie bateria w laptopie wiec nie popisze z Wami a nie chce wlaczac do kontaktu bo tak kiedys w trakcie burzy stracilismy kompa i wiele fajnych fotek z dysku ktorych nie odzyskalismy do dzis. Takze milego wieczorka. Ja sie burza skonczy i nie usne to jeszcze zajrze.

Buzka

U moich rodziców to samo było:baffled: Też wichura i nie mogłam się z nimi przez telefon dogadać:baffled: Mam już dość, chyba napięcie przedmiesiączkowe ;-):-p Jak na razie jest 1 kreska :tak:

Agatko puzzle za 25zł :tak::-) piankowe. Julka też z nich złazi ale często sama wchodzi i je ogląda, bo takie kolorowe... :-):-):-)

Kasia!
Jak auto??? Podoba Ci się? ;-)

Sylwia
fajnie że masz już większą motywację. I nie ma co kręcić nosem. Ważne że jeździ... :-D:-D:-D

A gdzie STEFANKA??? :szok::szok::szok::laugh2::laugh2::laugh2:

Oliwko spóźnione ale serdeczne wszystkiego najlepszego... :tak::-)

U nas też wczoraj burza... :szok: i to jaka... szok!!!!!!!!
Dziś już jest ok. Ma być upał po południu. :dry: Powalona ta pogoda...

Buziaczki ogromne dla najprzystojniejszego Krzysia:tak::tak:

Kasia spoko;-) wkońcu będą dwie kreski:tak: A tak wogóle to tydzień wcześniej ja też miałam tylko jedną kreskę:szok: i to na dwóch testach:dry:

Paula a ty już nie śpisz???:szok::szok::szok:

reklama
witajcie laseczki moje kochane
dziekujemy bardzo za pamiec i zyczonka
wczoraj bylismy u mamy i tak jakos nie miałam weny
tak jak pisałam zakupy udane :tak::tak::tak::tak: kupiłam sandałki na wesele materiał na kiecke i taki tam duperele T tez obkupiłam bielizne i takie tam no i ksiezniczka tez sie sama obkupiła super kupiłam dla niej miseczke dzielona z łyzeczka i widelcem i do tego gratis 3 łyzeczki zmieniajace kolor i to za 7,99 z campol babies:szok::szok::szok::szok:gdzie za sama miske ostatnio płaciłam 12 zeta
a oto zdjecie pierscionka jakos ostrosc nie wyszła cos mi dzisiaj nie wychodzi i zdjecie miseczki i butów

Załączniki

• k 003.JPG
    k 003.JPG
    282,2 KB · Wyświetleń: 28
  • moje 033.JPG
    moje 033.JPG
    214,2 KB · Wyświetleń: 31
  • moje 029.JPG
    moje 029.JPG
    47,6 KB · Wyświetleń: 28
  • moje 037.JPG
    moje 037.JPG