reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

siemaneczko w poniedziałek !!!!!!!!!!!
sto latek dla naszej piknotki grudniowej
duzo zabawek kolorowych i prezenciorków wymarzonych
Julciu cmok cmok od cioci Eli i Oliwci

Załączniki

• glitterfy103854723D33.gif
    glitterfy103854723D33.gif
    58,2 KB · Wyświetleń: 59
reklama
DZIEŃ DOBRY!!!!!
I dzisiaj słoneczko świeci u nas:tak::tak::-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JULEŃKI
No tak dziewczyny jeszcze chyba śpią :tak::tak::-D
Tylko ELCIA już się na horyzoncie pojawiła:tak:;-):-D
Tak kawkę wypić i trzeba iść na jakieś zakupy w końcu:-p:tak::-D
MIŁEGO DNIA!!!!!!

Witam po przerwie dość długiej

Witam też nowe koleżanki
Gratuluje też naszym przyszłym mamusią Weronice i Sylwi

Nie wiem od czego zacząć więc najpierw napisze co u nas słychać

U nas jest spokojnie tylko Madzia ostatnio troszkę marudna bo zaczęła teraz ząbkować jak na razie żęba nie widać ale juz białe dziąsło jest i pojawiła się gorączka która trwała 2 dni więc to tylko ząbki mogą być.
Brak mojego czasu dla was jest spowodowane latem i posiadaniem przez cały dzień 3 dzieci przeważnie siedzimy na podwórku lub idziemy do znajomych aby dzieci miały gdzie się wyszaleć
Ale was śledzę cały czas byłam nawet kiedy nasz Prezes miał operacje choć się nie udzielałam

Mam nadzieje że nie macie mi za to za złe że nic nie pisałam tylko czytałam was buziale dla wszystkich dzieciaczków grudniowych

Poniedziałekdobry !

Juleńko, rośnij zdrowo i radośnie, niech Ci góra zabawek rośnie STO LAT!

Anetko
no lepiej późno niż wcale :-) no to Madzia w klubie marudzaików odząbkowych. Buziamy

Sylwia..głowa do góry i uśmiech na twarz
a to specjalnie dla Ciebie:
Rozweselacz, humor, wesoła historyjka

i dla innych też :-)

Halo gdzie reszta !!!!

Witajcie!
Nie wiem czy udało mi się zrobić ten cały suwaczek. Chyba jestem za tępa na takie rzeczy. Zobaczymy czy się wklei.

Poza tym mam pytanko. Jak sypiają wasze maluchy? Mój Filip chyba mógłby nie spać w ogóle. W dzień muszę go na przymus usypiać, a wieczorem zasypia ok.20 i budzi się z 10 razy w nocy. Jestem już tym zmaltretowana i fizycznie, i psychicznie.

Weekend minął nam nieciekawie. Mieliśmy zatarg z sąsiadami. Prośba o ściszenie hałaśliwej muzyki zakończyła się tym, że mój mąż dostał w z pięści w twarz. I od kogo? Od jakiegoś małolata. Mój mąż nie należy do osób szukających zwady, więc nawet nie oddał. Powiedział tylko, że inaczej załatwi sprawę. Złożyliśmy doniesienie na policji i chyba założymy gówniarzowi sprawę o naruszenie nietykalności cielesnej. Nie wiem czy dobrze zrobimy. Co myślicie?
Pozdrawiamy :)

Wklejam normalnie adres tego suwaczka i w poście się nie pokazuje. Kurcze.. Może ja wklejam tam gdzie nie trzeba ;)
Pod wiadomością w miejsce Send trackbacks to - no i nic się nie pojawia :(

reklama
Do góry