reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej dziewczyny

najpierw spóźnione życzenia dla Krzysia cmok cmok :-D:-D:-D:-D
i dzisiejszej Juleńki cmok cmok cmok
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
cmoki także dla Filipka

wczoraj były urodziny R była im impreza jestem padnięta i wszystko czeka na posprzątanie ale jakoś się zmusić nie mogę :-D

w sobotę wybrałam się wreszcie na zakupy i nawet sobie coś kupiłam od dawna nie wyszłam ze sklepu zadowolona a tu i dżiny na swój tłusty tyłek dostałam i dwie bluzeczki po przecenie i nawet sweterek i nawet mi kasy jeszcze zostało na coś jeszcze
Kubie kupiłam czadową kamizelkę puchową na jesień w smyku

ela zazdroszczę dobrej kondycji sportowej i dużo szczęścia i mnóstwa następnych lat razem u mnie to już nie ma warunków bo wiecie że narząd nieużywany zanika hehehh

kasia ja ci mogę odstąpić moją@ bo już od 2 tyg mam i mam już jej dosyć czekam aż ustanie heheh

witam nową koleżankę asiacur i Filipka :-D

asiacur mój śpi względnie dobrze czasem się budzi miliard razy w nocy czasem przesy[ia całą noc bez zająknięcia w dzień to musze go usypiać sposobem z butelką soczku albo herbatki cmoka sobie tę herbke i usypia inaczej nie mam mowy
w nocy śpi od 20 do 6 rano
może Filipek ząbkuje i dlatego sie budzi tyle razy

a co do suwaczka to musisz wkleić bbcode w ocjach moja sygnatura w poście i zapisać
miłego dnia
wreszcie słonko się pokazało:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Wiatam sie z ranka i zaraz sobie poczytam poranne posty, tylko glodomora nakarmie i sobie jakas kawke zrobie:-)
Maz juz wyprawiony do roboty i chociaz pusto to chyba jednak latwiej mi sie bedzie zorganizowac .
Ooo, juz mi Kaya na firance wisi, wpadne pozniej;-)

A ja zdycham przez @ :-( Dobrze, że Oliś w końcu wyrozumiały ;-)
Anetko witamy po długiej przerwie, dobrze, że u Was wszystko w porządku:-) Podejrzewam, że jak w końcu doczekam się mojej upragnionej trójki rozrabiaków to też czasu na BB mniej będzie;-)

Wyślijcie troszkę słoneczka, u nas od kilku dni pogoda do d..., nawet nie chce się z domu wyjść, bo tak leje...

Wszystkiego najlepszego dla Juleńki:-)

Sto latek dla pieknej Julenki!!!!

A u nas tez kolejne zebiska ida i wyglada na to ze na raz 4 u gory, ale zobaczymy.... No i mala mi czadu troche dzisiaj daje, bo chyba sie zlosci, ze tatusia nie ma:baffled:

Kasia, to wez ode mnie troche goraca i slonca, bo juz od rana mam duchote mimo ze nocki juz dosc chlodne sie robia. Chetnie sie podziele;-)

Dobra ide po czorcice do sypialni, bo manifestuje swoje niezadowolenie. To juz sobie wyobrazam jak z kompa dzisiaj skorzystam;-)....

Oj przydałoby się słoneczko, bo naprawdę pogoda tragiczna :baffled:
Będę chyba miała dzisiaj ostrą nockę z Młodym, usnął dwie godziny temu, dawno mu się to nie zdarzało, więc pewnie w nocy nadrobi;-):-p Jak tak dalej pójdzie to sobie w nocy Pryzybelka na live będziemy mogły pogadać:-p

Dziewczyny, to Was pociesze, ze i tutaj tez ma niby padac;-) A poza tym i tak lato wyjatkowo nieladne w tym roku, przynajmniej na jakies dluzsze wycieczki, no i zima nas wymrozi przez kilka miesiecy:-)
Ale fakt, ze slonca u nas nie brakuje, bo ja tez wpadam w dolki jak jest pochmurno, wiec bym chyba zwariowala...
Asiacur, witaj! Slodkiego masz syneczka, a na tej fotce, to na malego lobuziaka wyglada:-)
Aaa Anetka, no i Ciebie faktycznie tez dlugo nie bylo, ale ja tam sie nie dziwie, przy takiej wesolej trojeczce, to na pewno masz full zajec:-)

A udalo mi sie na chwile popisac, bo mi dziecie odlecialo, ale znajac zycie dluzej niz godzinke nie pospi, to lece sie kapac i zupke gotowac, bo potem nie bedzie kiedy:-)

reklama
A wiecie co jest najpiękniejsze??????

Już niedługo wrzesień i znowu seriale będą:-D:laugh2: Huraaaaaaaaaa:-D:laugh2:

Marcel pospał całe 30 minut:szok::crazy: Druga dolna jedynka się przebija i pewnie ona nie daje mu pospac:-(

Do góry