reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Baboszki a tu wciąż temat siusiuaka:-D:-D:-D
Dzięki wszystkim za proszkowe wieści, więc po drodze na piaseczno przez magdalenkę chyba stoi facet z proszkami niemieckimi i zakupię od niego :tak::tak: się obaczy:-D
No a małemu to jeszcze osobno piorę w jelpie lub dzidziusiu, ale może skończę tą pakę i zacznę prać razem.
Dobra idę kąpać się i spać, papa baboszki udanych igraszek:-D:-D

hej babki

joanna no żeczywiscie zpaodałas tego posta fajnie hehhehe ju z sobie to wyobrazam jak ma kupe i sie bawi hehehehe:-D:-D:-D:-D

viki na basenik u fajnie tez bym pochodziła
w sumie to mam basen pod nosem ale jakos nigdy nie mam czasu zeby sie tam wybrać tak samo jak na fitnes kupiłam sobie chyba w pażdzierniku karnet zapłaciłam 8 dych i ani razu nie byłam mam nadzieje że jeszcze jest wazny

iza ja też już od dawna piore razem ubranka kuby z naszymi w oersilu i w lenorze czasem w silanie i nic mu nie jest

kalaga co on robi z tym misiem????

a my wczoraj tez winko i miły wieczór :-D:-D:-D:-D

i dzis miłego dnia

ahoj załogo:)
a my dzis wyjezdzamy hihihihihihih lecimy za kwandras na zakupki
no to co laski ...do soboty:) moze uda mi sie wpasc u sis pa

ahoj załogo:)
moze uda mi sie wpasc u sis
co??? dobrze rozumiem.....hihhihi:-D:-p
Ela milej podrozy:-)

siemka ciotki:tak::-)

Dobre z tym siusiakiem......dobre:-D

i wlasciwie tyle...Mufinek jeszcze śpi-ostanio wstaje o 9...ja juz posrzatałam, nawet porobiłam porządki ze swoimi ciuchami-znowu 2 reklamowki odlozylam do wyrzucenia....a teraz siedze i czekam az maly sie obudzi:tak:
I my wczoraj winkowalismy....hihihi:-D

pozdrawiam laseczki a szczegolnie te czytające i milczące:tak:;-)

Dzień dobry
Elcia miłej podróży i do zobaczyska
ehh to już czwartek jeszcze tylko jutro i piątek i witaj soboto!!!
Ciekawe ciekawe, wiecie co tak sobie myślę ile czasu nam da Marcelix i kiedy zacznie marudzić. Teraz śpi, ale nocznowu miałam przekichaną...:-( budził się chyba co godzinę. Nie wiem co robić...poczekam jeszcze może mu przejdzie ale jeśli tak będzie domagał się do cyca to chyba będę zmuszona go odstawić:-:)-(ehhhh smutno mi
dobra biorę się za porządki:zawstydzona/y:
Buziola

reklama
heheh a ja własnie sie dowiedziałam że chyba pojedziemy do chorwacji na wakacje :-D:-D:-D jeszcze nie wszystko pewne ale na dobrej drodze wiec narazie jeszcze ciiii żeby nie zapeszyć :-D:-D:-D

Do góry