reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dzień dobry
ja jestem chwilowo-moje chłopaki są na dworze
a ja zdycham
J dziś poprosił sąsiada że jak coś to będzie na tel.bo chciał mi pomóc żebym poleżała.
on dziś zajmuje sie Kubą.

Asia wszyscy z pogody korzystają :tak::-):-):-)

Kasiamaj to aż tak Cię rozłożyło? Bidulko, kuruj się :-)

Ja właśnie wróciłam z lofrów i idę kąpać małą...

Jutro z rana pakowanko... :-);-) jupiii....

Paula, wiem, wiem.
A reszta to chyba się na bóstwa robi przed jutrzejszym spotkaniem ;-);-);-)
Kasiamaj, kuruj się.

Fifek ma takie odparzenie pupy, że nie mogłam go dziś wykąpać nawet. Wpieniłam się na te baby ze żłobka. Kupy on robi tam bardzo często a te babsztyle doprowadziły, że ma takie odparzenie, że szok. Pewnie z tą kupą chodzi pół dnia. A niby pielęgniarki. W poniedziałek im powiem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

musiałam się gdzieś podziać-żeby Kuba mnie nie widział -bo zaraz usypianie....
więc wpadłam na chwilkę do Was-siedzę jak taka babka na centralnym...-owinięta w kocu-włosy przetłuszczone,z czerwonym nochalem-tylko że mój od kataru a nie od przepicia :wściekła/y:

Iza-Paula cały łeb mi pęka,katar jak woda z kranu leci.zatoki mnie bolą!!!!-dobrze że temper.nie mam-bo już bym się całkiem wściekła!!!!!

kurcze zazdroszczę dziewczynom spotkania!!!-może nast.razem i nam się uda???
może latem coś wypali?

Asia u nas ostatnio się masakrycznie odparzyła pupa od zupy ogórkowej:-( brrr...:wściekła/y:

Walczyłam kilka dni maściami- różnymi, a wiesz co pomogło? Parzyłam po 10 torebek rumianku i wywar siup do kąpieli...:tak: po 4 dniach prawie śladu nie było... :-):-):-)

Ja nie wiem czemu Filip robi tyle kup w żłobku i po. Co oni im tam gotują? Ponoć dużo jarzyn.
Muszę wypróbować to, co Ty Paula robiłaś. Tylko, że Fifek w ogóle nie chce do wody wejść:no::no::no:

Dobra, idę spać. Muszę jutro pięknie wyglądać, hehehe. Choć nie wiem czy tu sen jeszcze coś pomoże.Ciao!

Asieńko taką chłodniejszą wodę mu wlej może żeby nie podrażniać.
Ewentualnie może w miseczkę go sadzaj przed TV... tak żeby się zajął... ;-) na prawdę pomaga :tak: mama mi o tym sposobie powiedziała :tak:

reklama
hej:-)
kasiamaj- ,współczuję bo sama się czuję jeszcze beznadziejnie i rozumiem, życzę szybkiego powrotu do zdrówka:tak::tak:
asia- ja się poważnie zastanawiam nad pójściem do lekarza w poniedziałek, ale będę maiła gigantyczne zaległości w pracy:szok::szok: opieprz te baby ze żłobka, biedny Filipek:-(
nie pamiętam co miałam napisać:sorry::zawstydzona/y:

mój mąż jutro jedzie na testy do pracy do Wawy i strasznie spięty jest i nerwowy:szok::baffled:

Do góry