reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
dzień dobry
ja jestem chwilowo-moje chłopaki są na dworze
a ja zdycham
J dziś poprosił sąsiada że jak coś to będzie na tel.bo chciał mi pomóc żebym poleżała.
on dziś zajmuje sie Kubą.
ja jestem chwilowo-moje chłopaki są na dworze
a ja zdycham
J dziś poprosił sąsiada że jak coś to będzie na tel.bo chciał mi pomóc żebym poleżała.
on dziś zajmuje sie Kubą.
Paula21
Grudzień '07
Asia wszyscy z pogody korzystają
:-):-):-)
Kasiamaj to aż tak Cię rozłożyło? Bidulko, kuruj się :-)
Ja właśnie wróciłam z lofrów i idę kąpać małą...
Jutro z rana pakowanko... :-);-) jupiii....

Kasiamaj to aż tak Cię rozłożyło? Bidulko, kuruj się :-)
Ja właśnie wróciłam z lofrów i idę kąpać małą...
Jutro z rana pakowanko... :-);-) jupiii....
Iza_bella.b
Fanka BB :)
My też po parku, sprzątaniu a jutro pakowanko i fruuuu do Was a potem babcię poniańczyć
Kasiamaj jak tam, może już troszkę lepiej, hmmm??
Kasiamaj jak tam, może już troszkę lepiej, hmmm??
Paula, wiem, wiem.
A reszta to chyba się na bóstwa robi przed jutrzejszym spotkaniem ;-);-);-)
Kasiamaj, kuruj się.
Fifek ma takie odparzenie pupy, że nie mogłam go dziś wykąpać nawet. Wpieniłam się na te baby ze żłobka. Kupy on robi tam bardzo często a te babsztyle doprowadziły, że ma takie odparzenie, że szok. Pewnie z tą kupą chodzi pół dnia. A niby pielęgniarki. W poniedziałek im powiem.

A reszta to chyba się na bóstwa robi przed jutrzejszym spotkaniem ;-);-);-)
Kasiamaj, kuruj się.
Fifek ma takie odparzenie pupy, że nie mogłam go dziś wykąpać nawet. Wpieniłam się na te baby ze żłobka. Kupy on robi tam bardzo często a te babsztyle doprowadziły, że ma takie odparzenie, że szok. Pewnie z tą kupą chodzi pół dnia. A niby pielęgniarki. W poniedziałek im powiem.

kasiamaj
mama 2007/2010
musiałam się gdzieś podziać-żeby Kuba mnie nie widział -bo zaraz usypianie....
więc wpadłam na chwilkę do Was-siedzę jak taka babka na centralnym...-owinięta w kocu-włosy przetłuszczone,z czerwonym nochalem-tylko że mój od kataru a nie od przepicia
Iza-Paula cały łeb mi pęka,katar jak woda z kranu leci.zatoki mnie bolą!!!!-dobrze że temper.nie mam-bo już bym się całkiem wściekła!!!!!
kurcze zazdroszczę dziewczynom spotkania!!!-może nast.razem i nam się uda???
może latem coś wypali?
więc wpadłam na chwilkę do Was-siedzę jak taka babka na centralnym...-owinięta w kocu-włosy przetłuszczone,z czerwonym nochalem-tylko że mój od kataru a nie od przepicia

Iza-Paula cały łeb mi pęka,katar jak woda z kranu leci.zatoki mnie bolą!!!!-dobrze że temper.nie mam-bo już bym się całkiem wściekła!!!!!
kurcze zazdroszczę dziewczynom spotkania!!!-może nast.razem i nam się uda???
może latem coś wypali?
Paula21
Grudzień '07
Asia u nas ostatnio się masakrycznie odparzyła pupa od zupy ogórkowej:-( brrr...
Walczyłam kilka dni maściami- różnymi, a wiesz co pomogło? Parzyłam po 10 torebek rumianku i wywar siup do kąpieli...
po 4 dniach prawie śladu nie było... :-):-):-)

Walczyłam kilka dni maściami- różnymi, a wiesz co pomogło? Parzyłam po 10 torebek rumianku i wywar siup do kąpieli...

Ja nie wiem czemu Filip robi tyle kup w żłobku i po. Co oni im tam gotują? Ponoć dużo jarzyn.
Muszę wypróbować to, co Ty Paula robiłaś. Tylko, że Fifek w ogóle nie chce do wody wejść

Dobra, idę spać. Muszę jutro pięknie wyglądać, hehehe. Choć nie wiem czy tu sen jeszcze coś pomoże.Ciao!
Muszę wypróbować to, co Ty Paula robiłaś. Tylko, że Fifek w ogóle nie chce do wody wejść

Dobra, idę spać. Muszę jutro pięknie wyglądać, hehehe. Choć nie wiem czy tu sen jeszcze coś pomoże.Ciao!
Paula21
Grudzień '07
Asieńko taką chłodniejszą wodę mu wlej może żeby nie podrażniać.
Ewentualnie może w miseczkę go sadzaj przed TV... tak żeby się zajął... ;-) na prawdę pomaga
mama mi o tym sposobie powiedziała 
Ewentualnie może w miseczkę go sadzaj przed TV... tak żeby się zajął... ;-) na prawdę pomaga

reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
hej:-)
kasiamaj- ,współczuję bo sama się czuję jeszcze beznadziejnie i rozumiem, życzę szybkiego powrotu do zdrówka

asia- ja się poważnie zastanawiam nad pójściem do lekarza w poniedziałek, ale będę maiła gigantyczne zaległości w pracy
opieprz te baby ze żłobka, biedny Filipek:-(
nie pamiętam co miałam napisać

mój mąż jutro jedzie na testy do pracy do Wawy i strasznie spięty jest i nerwowy

kasiamaj- ,współczuję bo sama się czuję jeszcze beznadziejnie i rozumiem, życzę szybkiego powrotu do zdrówka

asia- ja się poważnie zastanawiam nad pójściem do lekarza w poniedziałek, ale będę maiła gigantyczne zaległości w pracy

nie pamiętam co miałam napisać

mój mąż jutro jedzie na testy do pracy do Wawy i strasznie spięty jest i nerwowy