reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

VIKI wypisz wymaluj Oliwia :) hihiihihihihi identycznie a nawet gorzej bo nie chce zbierac zabawek a co gorsze to nawet jak dzis wziełam jej lizaka bo chciałam ja wytrzec to ryk i rzucanie sie o głupie "*****" ze sie tak wyraze normalnie kosmos

reklama
Hej!!!

Viki to chyba u każdej z nas wygląda podobnie... u nas też histerie... :zawstydzona/y: i też nie reaguję. Biorę się na sposoby Super Niani- mądra z niej babka... :tak: Zazwyczaj udaję że jej nie widzę odwracając głowę w drugą stronę. I oczywiście "jak się uspokoisz to przyjdź do mnie" i przychodzi... Włazi mi na kolana, kieruje moją głowę żebym na nią spojrzała i przytula się... tak więc działa... i histerii coraz mniej...

Magda siostrzenica super :-) codziennie spacerujemy ;-)

Dla reszty buziaki ;-)
Idę oglądać film na TVP1 :tak:

witam

nie mam weny wiec nie przynudzam, jestem bardzo zmeczona, ten okres ostatnich 3 tyg w pracy mnie wykonczyl. Ale 2 dni i morze wiec odpoczne troszke.

Viki kurde u nas tego nie ma jeszcze, tzn jest placz jak zabraniam albo zabieram ale nie do tego stopnia trusno mi cos doradzic bo nie mam doswiadczenia. Na moim etapie nie reaguje, niech wyje jak chce

Dotka a gdzies Ty??

A co sie dzieje z Joanna??? dawno jej nie bylo??

ze o pozostalych nie wspomne tzn Moni, Izie, Agatce, halo kolezanki ??

zycze zdrowka wszystkich,

kurde mojemu kubie i mnie tez by sie przydalo bo oboje kaszlemy i katar mamy a wyjazd za pare dni

i tyle bo padam, przesylam buziaczki i do uslyszenia

Ostatnia edycja:
witam
ja się żle czuję,wpadłam tylko na chwilke.

Magda-właśnie tak sobie...dzięki że pytasz.
Viki-u nas dokładnie to samo :baffled:-do tego nauczył sie w jakiś dziwny sposób mówić NIE-taki jakieś to nie piskliwe i krzykliwe.....aż uszy więdną bo ciągle jest nie,jak coś mu zabraniam.....a co najgorsze jak już coś zbroi i przylatuje zapłakany żeby się tulić biorę go na kolana i pytam będziesz grzeczny...a on z takim uśmieszkiem na buzi (mimo tego zapłakania) mówi NIE!!!!!!!!-no szału można dostać.
Jutrzenko-???-gniewasz się????
Asia-może to i bunty...tylko jak tu z nimi sobie mamy wszystkie radzić??? trzeba byłoby znaleść sposób.

Jutrzenko skoro mówisz że i wam by się przydało to dużo zdrówka!!! :-):-):-):-)

U nas już zapalenie w buzi przeszło a apetyt jaki wrócił!!! :szok: aż się serce matki cieszy :-):tak: pięknie je... tfu, tfu... żeby nie zapeszyć... ;-)

Kasia... dla ciebie by się przydało żeby mdłości nie było ;-) a co Ci siostra na włosy kładła że muliło Cię?

Anetko oby remont się szybko skończył... I fajnie że się Roksana zdecydowała na kolczyki ;-)

Asia to dobrze że nie bolało ;-) mnie czeka wypalanie... stracha mam:eek:

Magda zjadłaś m&m-sy :-D:-p:-D

No właśnie koleżanki meldować się!!!
Od Moni ostatnio wam cytowałam info ale nikt nie reagował :sorry:
Pryzybela chyba się miała przeprowadzać po powrocie z PL. Od połowy lipca miała być aktywna... :sorry:
Iza coś żadko wpada...
Joanna zaglądała na dniach
Agatka miała wrócić i jej nie ma... :sorry:

Jutro jak pogoda dopisze to się wypuszczamy z siostrą na spacerkowe zakupki... ;-)

hejka laseczki!!!
jutrzenka
to mnie ,myślami przywołała bo długo mnie nie było prawie 8dni chyba ale już jestem ....
mam małe problemy które się rozwiązują powoli tak że jak się z nimi uporam będe częściej....
dziękuje za pamięć laseczki!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry