reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Czesc :-)
Slabiutko dziewczyny na watku ostatnio, slabiutko....:dry: Z reszta wcale sie nie dziwie, bo ja tez ostatnio weny nie mam....:sorry2:

Aga- zycz slonka, zycz, przydaloby sie....:tak::tak:
Kasia- a Oliwier mial jedna pare sandalek i w ogole w nich nie chodzil , moze poza paroma razami, jak bylam w Polsce... teraz to ja raczej juz zimowki kupie....:-D
Paula- sprzataj sprzataj, chociaz mam wrazenie, ze jak D przyjedzie, taki wyposzczony, to go raczej co innego bedzie interesowalo....:-p:-D:-D

Milej niedzielki :-)

Hejka dziewuszki.
Wpadłam tylko się z Wami pożegnać na dwa tygodnie. Niedługo wyruszamy o Ropy a tam nie ma internetu:baffled::baffled::baffled::baffled: Życzę Wam miłego początku sierpnia i do zobaczenia.

Hej Kobietki...

Ale pustki :-) :tak:

My dziś na obiadku u mamy mojej, potem spacerek na kościelnym ogrodzie, cudne fotki... dzień udany :-)

Lecę wrzucić co nieco do galerii :-)

witam

kurde mam jakas wysypke, :no::no::no: na rekach troche mialal w piatek, chyba od slonca a dzis wstalam jak zombii :szok::szok::szok: twarz jakas nabrzmiala, czerwona i taka w drobnych krosteczkach jakby z bialymi koncowkami :no::no:. Z daleka wygladam jakbym sie spiekla ale z bliska brzydko. Pojechalam do lekarza dal zyrtec i wapno plus zastrzyk w tylek. Rece mam czerowne w okolicy zgiecia lokcia i szyje. I mnie to swedzi a buzi jakby ciagnela :no::no::no::no:. I nie wiem od czego, wale na slonce ale nigdy nie mialam :no::no:
I mam pytanie bo lekarz nie powiedzial, kto wie ile dni mam brac ten zyrtec ???

poza tym dzien zlecial na spacerku, i siedzeniu przed domkiem do pozna i puszczaniu latawca ktory kupilismy nad morzem :tak::tak: bo sie kuba zachwycal

Kasia a tak sie wybieracie pozwiedzac czy do rodzinki jedziecie??.

Magda fajnie ze spotkanie sie udalo, lece do galerii

Paula jak to szybko zlecialo, fajnie ze D wraca :tak:

Kacha oby Ci juz nic nie dolegalo, tez mialam swedzenie w ciazy i wiem co to jest:no::no:

Weroniczka udanego pobytu i pieknej pogody :tak:

do reszty buziaczki :tak::tak::tak:

ide sie oplucze sama woda (bo to moze jakis kosmetyk, mam nowy balsam i inny zapach plynu do kapili :confused::confused:) i spac bo jakas padnieta jestem :tak:.
Jutro ostatni dzien wolnego wiec poprasuje to pranie co po wcasach mi sie nazbieralo i koniec laby

to lece paaa

hej kobietki
ale my dziś mieliśmy zasraną niedzielę.........:dry::dry::dry:
do południa wszystko było ok. byliśmy na bazarze i nic....butków nie kupiłam :no: bo nic nie było -wszystko dla dziewczynek :-(
odwiedzili nas moi rodzice,było miło.
ale potem się zaczęło............
zapchał się nam kibel (co się okazało jak byłam w szpitalu to teściowa jakieś odpady ze słoików owocowe wrzuciła do kibla)-no to kibel się zatkał!!!!
fuuuu-bleeeeee!!!!!! :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
musieliśmy szybko reagować.....
no to ja Kubę za rękę i na dwór :tak::-)
a J buszował w kibelku......:baffled::dry::dry::dry:
już wszystko jest ok!!!!!:tak:
kibelek wyszorowany :-D

a co u Was???????

Kacha-dobrze że odstawiłaś...może lepiej nie łykać czegoś co mogłoby szkodzić dziecku.wiesz-pytam dlatego,bo teraz jeszcze przed poronieniem lekarz ginek.pytał się czy swędzi mnie skóra???albo swędziała w ciąży z Kubą???-jak zapytałam to chodziło mu o wyniki wątrobowe....czy nie miałam cholestazy???-bo od tego może się tak dziać.
Paula-widzisz -jak to szybko minęło????
Alex-u nas właśnie robi się ciepło a buty ciasne...........:dry:-muszę pomyśleć więc o nowych.:tak:
Weroniczko-udanego odpoczynku i pięknej pogody.;-):-)

i chyba to na tyle -udam się w zaciszne miejsce ...

edit-o Jutrzenka jest ;)
hejka.-my to tak poszwędać się chcemy ;)))))
jedziemy i pozwiedzać i do rodzinki.....gdzie nas wiatr poniesie ;)
bidulka z Ciebie-oby ta wysypka szybko dała Ci spokój!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
druga:-)
w pracy bleee, ale jeszcze tydzień i urlop:tak::tak:

paula- oj coś mi się zdaje że od czwartku to za dużo ciebie nie będzie na BB:-D:-D:-D
jtrzenka- życzę żeby ci ta paskudna wysypka szybko przeszła:tak::tak:
kasiamaj-ale mieliście przygodę z kibelkiem :szok::szok::szok::baffled: też bym się chętnie wybrała na taka wycieczkę, ale niestety urlop biorę na inną robotę i muszę być na miejscu:dry: ale za to trochę kaski mi wpadnie:happy2:
weroniczka- udanego pobytu w Ropie, żeby wam słoneczko pięknie świeciło :-)

a mi sie znowu samochód psuje, zawsze jak mam jakieś dodatkowe pieniądze to cos takiego wypadnie ech

Ostatnia edycja:
Do góry