reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Its like Ive been awakened
Every rule I had you breakin'
Its the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Hej potem poczytam i odpiszę tylko odprawię małą w świat snu.
Dała mi dziś czadu...

Ale na poprawę humoru... :-) Darek za jakieś 4h będzie w domu :-):-):-):-) jupi!!!!!

hej
Coucou21.gif

my dziś zrobiliśmy sobie dzień techniczny-sprzątanko podwórka wzieliśmy się za to jakoś tak od i już .....:happy2:
podwiązaliśmy drzewka i całkiem fajnie to powychodziło.
Kuba biegał jak szalony-wpadł w kałużę to znów się wywalił i ma śliwę pod nosem i obtartą rękę......dobrze ze dzieciak sobie zębów nie wybił!!!!!
ryk był okropny że aż się zanosił-musiałam go klepnąć w tyłek zeby się odwiesił.

miłego wieczorka dla Was.
Paula-a Tobie..życzę udanego wieczorka i nocki ;-)

HEJ :-)
Stefania a co to za wyznania ;-) ?

Kasia buziak w kolejnego guzolca. Nie cierpie jak się dzieci tak zawieszają w płaczu. :baffled:

Paula to Ty pewnie już fruwasz z radości :-)

Viki Ty pewnie też :tak:
a mój Brzdąc to tylko "gada" do telefonu jak jest wyłączony, bo jak już jest ktoś po drugiej stronie to ucieka :-D

a moja rodzina już cała chora :baffled::baffled::baffled:

Ale to czekanie wykańcza...:-D:blink:

Normalnie czuję się jak za dawnych czasów. Te motylki w brzuchu :-D:-D:-D ehhh...

Stefanka nie znam angielskiego :cool2:;-)

Madzia zdrówka dla was...

Kasia ucmokaj śliwę Kubusia :-D A tortu nie robiłam... Za to fasolka po bretońsku na życzenie męża jest... ;-):-D

No i czekam i czekam...

Pewnie mnie nie będzie chwilkę czasu po powrocie męża ale jak się dopcham do kompa to się odezwę ;-)

reklama
witajcie
my dziś u dziadków lufrujemy
mamy trochę do załatwienia....
wpadnę jak będzie więcej czasu

miłego dnia dla Was
Coucou30.gif

Aga-dzięki;-)
Paula-teraz to naciesz się mężusiem..my poczekamy :tak:;-)

a co u reszty??

Do góry