sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Kasia ja podwójny wozek miałam tylko przez miesiąc. Wiesz, u mnie jest inna sytuacja bo ja jestem zmotoryzowana więc nie mam potrzeby gdzies daleko wybierac się z dziecmi. Idziemy albo na plac zabaw, który jest rzut beretem od domu i wtedy Marcel śmiga sam albo jedziemy autem do parku i tam też Marcel na nogach
Musisz pamiętac że niektóre z tych poddwójnych wózków nie mają leżącej pozycji dla starszaka więc jeśli Oliński sypia jeszcze na spacerach to taki u Was odpada
Ja miałam taki
First Wheels City Twin Red Stroller - Firstwheels on eBay (end time 01-Nov-09 17:05:04 GMT)
ale rozważałam też kupno tego
Mothercare Hoxton tandem stroller - Jax (brown) : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Agata bo ja zaraz Cię kopnę nooooo
Przecież Daria nie ma jeszcze 2 lat więc ma kupę czasu na gadanie
Marcel też nie mówi

Musisz pamiętac że niektóre z tych poddwójnych wózków nie mają leżącej pozycji dla starszaka więc jeśli Oliński sypia jeszcze na spacerach to taki u Was odpada

Ja miałam taki
First Wheels City Twin Red Stroller - Firstwheels on eBay (end time 01-Nov-09 17:05:04 GMT)
ale rozważałam też kupno tego
Mothercare Hoxton tandem stroller - Jax (brown) : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Agata bo ja zaraz Cię kopnę nooooo
Przecież Daria nie ma jeszcze 2 lat więc ma kupę czasu na gadanie
Marcel też nie mówi

to ona mu takiego kopniaka dała w kierunku mowy. ;-):-)
tak wierzga nogami
Albo ja Ci będę doradzać ;-)