Ataata
Grudniowa Mama '07
Witam.
Kasia hehe uśmiałam sie z tych 2kg lodów
Łanie sobie życie umilasz...
nie no żartuje, smacznego
viki super przebrania, u mnie też Halloween sie jeszcze nie przyjęło, a szkoda, bo fajna zabawa

I wiecie co...? Zaskoczyła
, przestała płakać, zaczęła jeść, ito tak jakby nie jadła przez miesiąć
zjadła wszystko i zaczęła sie dzrezć o jeszcze
więc przyniosłam, zjadła wszystko!!!!
No i powiedzcie mi oco tu chodzi
bo ja już zgłupiałam....
A my nie pójdziemy na cmentarz bo Daria dalej na antybiotyku, szkoda bo w sumie bym chętnie poszła
Miłego dnia
Kasia hehe uśmiałam sie z tych 2kg lodów
Łanie sobie życie umilasz...
nie no żartuje, smacznegoviki super przebrania, u mnie też Halloween sie jeszcze nie przyjęło, a szkoda, bo fajna zabawa
Taaaa wierzyłam w to że to przez antybiotyk, ale już nie wierze!!!! Darii najwyraźniej sie spodobało niejedzenie!!!! Tylko niewiem czemu??!!! Z lenistwa? Bo nie trzeba siedzieć w krzersełku i poświęcić te 5 minut 3 razy dziennie na spokojne siedzenie?! Jeddyne wytłumaczenie jakie znalazłam... a skąd wiem że to nie przez antybiotyk? Bo wchoraj już nie wytzrymałam i wręcz wmusiłam jej na siłę obiad..:-(posadziłam na kszesełku, nałożyłam obiadek ze słoiczka jej ulubiony (bo mam zawsez na czarną godzine słoiczek, więc nałożyłam jej połowe bo żołądek skurczony, z reszta nie liczyłam że wogóle to ruszy... Daria jak zwykle chisteria, płacz, łkanie, ale ja jej na siłę wsadziłam do buzi pierwszą łyżeczkęAgatko a czemu Daria bierze antybiotyk?? może rzeczywiście on jest przyczyna. A jak dzis z apetytem ??

I wiecie co...? Zaskoczyła
, przestała płakać, zaczęła jeść, ito tak jakby nie jadła przez miesiąć
zjadła wszystko i zaczęła sie dzrezć o jeszcze
więc przyniosłam, zjadła wszystko!!!!No i powiedzcie mi oco tu chodzi
bo ja już zgłupiałam....A my nie pójdziemy na cmentarz bo Daria dalej na antybiotyku, szkoda bo w sumie bym chętnie poszła
Miłego dnia

;-)