reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej lalunie w tym nowym roku jak tam po sylwku? my siedzielismy w domku ze znajomymi T tak zaszalał ze dopiero je sniadanie hihihihihihi
ide wasze wypociny poczytac
buuuuuuuuuuuuuuuu a ja jutro do pracy buuuuuuuuuuuuuuuuu

reklama
I ja witam w 2010 roku.
My po domowej imprezce sylwestrowej. która była taka sobie bo mój R musiał częściowo ją spędzić z komputerem:baffled::baffled::baffled:

A dziś byliśy u rodziców na obiedzie i przynajmniej nie musiałam nic gotować:tak::tak::tak::tak:

Jutro mamy chwilę oddechu a w niedzielę przyjeżdżają goście. Na szczęście mili goście bo nasi przyjaciele więc będzie fajnie. Tylko muszę obiad zrobić a mąż zażyczył sobie fondue i teraz muszę wyszukać kilka przepisów na sosy do mięs.

Asiacur najbartdziej trzymam kciuki za Twoje postanowienia nr.1,2,4,5:tak::tak::tak::tak::tak:

hejo

ja sie witam i zegnam bo padam. Przed 22 wrocilismy do domu. Ok 16 pojechalismy do R bratowej na urodziny, potem razem na pizze i ok 20:30 jeszcze do innego R brata na browarka i do domu :tak:.
Jutro moze pojade do Wawy na zakupy :tak:

Alex udanego pobytu

Viki witaj

Kacha wypilam 2 piwa jedno za siebie drugie za Ciebie. Moze byc?

chyba ide spac, brzuch mnie boli bo @ dostalam :sorry2:

heloł
kacha- niekoniecznie pijany ma szczęście bo w mojej okolicy facet pod wpływem mocnych trunków ale najwyraźniej jeszcze nie dopity udał się po zakup alkoholu do sąsiada handlującego (nielegalnie) towarem przemyconym z Ukrainy i tak niefortunnie upadł na schodach że się zabił:sorry2:
asia- a jaki ty masz nałóg jeśli można spytać?
viki- fajnie że już jesteście w domku cali i zdrowi
weroniczka- to ja jak twój mąż spędziłam sylwestra rodzinnego częściowo przed komputerem:-D
elcia- M. to wczoraj dwa razy trzeźwiał:-D:-D:-D współczuję ci że musisz iść do pracy jutro
alex- to fajnie że całościowo dotarłaś do polski, jeszcze raz udanego pobytu:tak::tak:
kata- hihi ludzie maja dziwne zboczenia :-D:-D:-D:-D
paula. kasiamaj- jak po sylwestrze?

a u nas była moja siostra dziś no i znów chłopy trochę popili:no::no::no:
Łukasz dziś sam zawołał że chce siku i wziął nocnik i zrobił jak go posadziłam:-)
i co mnie bardzo zdziwiło jak mu dałam skarpetki do spania to powiedział "peci zie" tzn. skarpetki zielone a ja mu nie mówiłam jaki one mają kolor:sorry2: to dziecko to czasami tak
mnie zadziwia:szok::szok::szok::szok:

a jeszcze nam dziś gaz sie w butli skończył, zawsze tak jest albo w niedzielę albo w święta
jutrzenka- to nie popiłaś zbytnio
dobrej nocki kochane :)

Ostatnia edycja:
A ja sobie nic nie postanawiałam na nowy rok. I tak zawsze moje postanowienia kończyły się fiaskiem, więc tym razem darowałam sobie z nimi ;-)
Aga to może inaczej, ja po alko mam zawsze farta :-p
Jutrzenka co tak cieniuteńko z tymi browarkami?;-):-)

i ja witam w tym nowym roku....
powoli się będę do was z powrotem wciągać..
troszkę poczytam co tam słychać u was...
u nas ogólnie ok ......pracować nie pracuje mam 2 miesiące wolnego sezon się zaczyna w lutym i co jeszcze Ksawek jest zdrowy ale daje popalić i to dobrze....

reklama
To i ja się witam w nowym roku :-)

Sylwester udany :-) Jula się przespała od 16 do 19:30 a potem szalał z nami :-) o 23:30 poszliśmy pod ratusz na imprę masową :-D i szalała do 1:00 :-p:-) w sumie usnęła po 2 razem z nami ;-):tak: Niezłą mamy imprezowiczkę :-D Tańcowała na rynku jak szalona... super. :tak::-)

Spadam na razie... Odezwę się w niedzielę wieczorkiem :-)

Buziaki :-):-):tak::tak:

Do góry