reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asiu-tak na skórzanej -jak złapię aparatem Kubę to wkleję fotkę
takie jak dla mnie nie pytałam -ale tak sobie myślę że może i sobie zakupię???
fajne takie-całe ze skóry naturalnej.
ten facet to mojego taty kumpel-i stoi na bazarku zawsze w niedzielę i u moich we czwartki muszę zobaczyć...miałam niedawno też ze skóry ale takie klapki.

reklama
Śmiesznie z tymi bamboszami..piszecie tu o nich... jakos nigdy nie zwracałam na nie uwagi...a wczoraj byłam u nas na rynku i tez takie widzialam-bamboszki:tak:dla maluchow za 15zl...ale moj Krzysio to chyba by nie chodzil...sama nie wiem,jakos od zawsze w skarpach:-)

Moj chłopcy w łazience,mały szaleje...:-D
a ja ide sobie zrobic trzecią kolacje...nareszcie mi apetyt wrócił:-)

paaaa:-)

Ty Majoszka tak sie dziw, tylko napisz ile sama jesz?he?w Twoim stanie to ho ho....:-D;-)
jej-u Ciebie juz 12 tydzien:-)

Ale wiesz co? ja tez tak mialam,ze nic nie jadlam na poczatku ciazy i duzo schudlam...potem sie unormuje...to chyba normalne:tak:

uciekam na film:-):-)
do jutra! papapa karuchów...etc.
udanej nocki:-):-):-p

no ja przy Kubie też nie miałam ochoty na jedzenie zwłaszcza obiadów...
i też schudłam-potem wszystko wróciło do normy-i z całą ciążą przybrałam tylko 9kg.

ja też zaraz uciekam na film....

Dobry wieczór!:-)

Co porabiacie?

U nas od jutra znów Amelka... :sorry2: hmmm... cztery tygodnie i znów będę miała dwa tygodnie wolnego... :-D pocieszające... Mam ostry zamiar w ferie od 1-go lutego wziąć się za odpieluchowanie Julki... ciekawe co z tego wyjdzie... każdy tak gada- dwa lata i jeszcze w pieluchach? :cool: mam nadzieję że się uda... ;-)

hehe ja w ciąży miałam apetyt od początku tylko pierwsze trzy miesiące mnie rzucało na kilka rzeczy jak masło, wędlinę... ale za to ogórki w różnych postaciach to słoikami pochłaniałam... :-D no i 16kg przywaliłam ale po miesiącu śladu nie było... tylko cyce były większe... :-D

reklama
Paula powodzenia w odpieluchowywawawawaniu:-D Ja chciałam od dzisiaj ale mały szkodnik za nic w świecie nie daje posadzic się na nocniku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Odpuściłam.....jeszcze przyjdzie na niego czas:tak:
Gadaniem innych się nie przejmuj, niech się swoimi dziecmi zajmą:sorry2:
Ja tak miałam teraz, byłam w PL właściwie jeden dzień a milion razy słyszałam czy jej nie za zimno i czy nie szkoda mi brac jej w tak daleką podróż:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry