reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej laseczki.
ja też coś dziś jakaś zamulona jestem...spać mi się chce.
zimno na dworze...ale za to piękne słoneczko świeci-to trochę polepsza sytuację :tak:

Viki-widzę że czeka Was zakupowe szaleństwo :tak::-)
Aga-na łyso-to by mi glaca zamarzła.....u nas taka mania "titowa" bo Kuba na traktory TITA woła już dawno się zaczęła.zdrówka dla Łukaszka.
Kacha-Ty pisiorku :-D:-p
Pryzy-dzięki.
Kata-zdrówka zdrówka -dla Was.
Jutrzenko-dzięki.u nas też taki mróz

miłego dnia.

reklama
hejkaa:-):-)

Jutreznka u nas tez taka pogoda-słoneczko swieci ale za to mroz...no nic poczekam ze spacerkiem jeszcze ze 2 godzinki moze sie ciut ociepli:-)

Kata ale się załatwiłaś bidulo,duzo zdrówka,duzooooo:tak:
Kasia czesto masz wizyty u ginka,nie? no ale to dobrze:tak:
Jej Aga...moze kawka Cie obudzi,tak mało spałaś...oby Łukaszkowi szybko minęło i wyzdrowial:tak:

moj łobuz szaleje...biega jak nakrecony:-D
zaraz zrobie mu małą niespodzianke i wyjme lody z lodowki to sie chlopak ucieszy:-)taki grzeczny jest ostatnio:cool2:

pozdrawiam i zycze miłego dniaaa:tak::tak::-):-):-)

hej bobolce:))
Kasia ja włosy malowałam w ciazy i nic nie było:)))
KACHAWAWA no idz juz na ta porodówke:)) chcemy Jessi zobaczyc no !!!!
VIKI z jednej strony fajnie ze sie urzadzacie ale z drugiej ...jeny współczuje hihihih
KATA zdrówka
KALAGA ooo to teraz bedziecie sie ganiac po wielkim łózu:))))
PAULA kurcze ale macie pecha a własciciel powinien sie postarac jakos wam sie zrewanzowac kurcze dopiero co sie wprowadziliscie i ......
PRYZYBELA jak dzis samopoczucie????
JUTRZENKO miłej pracy

u nas tez choinka rozebrana mała bardziej sie cieszyła z rozbierania niz z ubierania hihihihih
ja na 15 do pracy zimno brrrrrrrr u nas w nocy było -20st kiedy ta zima sie skonczy .....

Hej wszystkim
I niewiem co napisac, wiec wezme sie lepiej za robote;-)

viki kurcza ale Ci fajnie, uwielbiam takie szaleństwa zakupowe, jak mam cos pokupowac do domu to normalnie sie ciesze jak dziecko, bo jakos tak lubie takie sprawy

Kasia a ja farbowałam w ciąży włosy, ale tylko ze 2 razy jakos, i tak sie zastanawiam czy balejaż jest niby zdrowszy....? Na mój rozum, wręcz przeciwnie, bo balejaż sie robi rozjaśniaczem, a ten dopiero jest szkodliwy i śmierdzący:baffled:. Myśle że farba bez amoniaku była by najlepsza, ale nasz Paula fryzjerka bedzie wiedziec najlepiej:tak:

Cześć Laseczki :-):-):-)

Kasiamaj myślę że możesz farbować włosy. Jeśli masz opory to użyj bezpieczniejszej farby bez amoniaku typu szampon koloryzujący (bo chyba siwych nie masz?)

Kata zdrówka dla was :-)

Viki pomyśl że za jakiś czas klapniesz na kanapę w pięknym domu i powiesz ufff... po wszystkim... cudna chwila... ;-):-)

Kacha no ja też myślę że nie powinnaś się snami przejmować ;-) przecież wszyscy wiemy że Jessi zdrowa i silna kobitka!!! :-):-):-)

Ataata widzę że mnie uprzedziłaś ;-) Balejaż niekoniecznie musi być śmierdzący bo są rozjaśniacze bezzapachowe ;-) a poza tym ciut zdrowszy w tym przypadku, bo nie dotyka skóry głowy ;-)

Elcia na pewno tak nie zostawimy tej sprawy. Wczoraj właściciel był po czynsz i powiedział że bardzo mu przykro z tej sytuacji... no ale za "przykro mi" to ja farby nie kupię więc w lato dam mu paragony za zakupione farby... :sorry2:

Aga to jak dziś wpadniesz wieczorem to Cię pogonimy do spania! :-D

Byłam z rana na mieście, kupiłam suszarkę do ubrań i półeczkę do łazienki... Co by sie D nie nudził jak przyjedzie w sobotę... :-D

No a koło mnie stoi suszarka już z suchymi ciuszkami Julci i żelazko na mnie patrzy... :szok::-D

Do usłyszenia!

A na mnie żelazko nie patrzy bo mam schowane w szafie:sorry2::sorry2:

Dzień dobry kobietki.

Ależ dziś jestem nie wyspana mimo że spałam dużo. A na polu mróz i na spacer się nie wybiorę z dzieciakami bo Małgosia z Tadeczkiem po takim mroziew zaraz mają zaczerwienione i suche policzki :-:)-:)-(

reklama
moje chłopaki buszują na dworze-ohhh-jak cicho i przyjemnie :-D
ja gotuję zupę dla Kubcia-bo dziś zupa-chodzi i woła.

Dota-może one nie piły -tylko coś brały???:szok::-D
z tymi wizytami to jest tak że musi mi sprawdzać czy wszystko ok,z Kubą miałam zagrożoną i teraz też...więc lepiej sprawdzać.

dzięki dziewczyny za wypowiedzi w sprawie włosów...-ja malowałam zawsze Loreal-Casting albo palet 10min.

Paula-nie siwych nie mam :-D:-D:-D

u mnie też prasowanie-nie należy do ulubionych zajęć......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry