reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam

kasia cieszę się że z dzidzią wszystko OK

Kata też słyszałam o tym trzęsieniu mam nadzieje że u ciebie wszystko w porządku

Joanna miłego wypoczynku

Grzechotko jak tam Kubuś zdrowieje

Paula życzę ci aby twoje marzenie o salonie się spełniło

I dalej nie wiem co napisać ;-)

U nas dziś bal w przedszkolu Sebek jest żołnierzem a Roksana Królewną bo sama chciała. Pojadę tam na 13:30 i zobaczę jak się bawią:tak:
Mam zaległe jeszcze jedno szczepienie na które nas zapisano na 2 lutego mam nadzieje że tym razem Madzia nie będzie mi tak cierpiała.
Moja mała też ma bunt 2 latka jak jej się sprzeciwie to klepie mnie po pupie, szarpie za ubrania, pluję lub rzuca czym popadnie. Jest karana podniesionym prze zemnie głosem a jak się stawia bardziej to każe jej aby siedziała na łóżku aż sie uspokoi. Nie wiem ile u niej to potrwa

reklama
hej kobietki :-)
żyję żyję ;-) dzięki za troskę :*

rzeczywiście o 5 rano było tąpnięcie 4 st. w skali ale smacznie spałam i nie odczułam
najbardziej odczuły miejscowości koło kopalni :tak:
ale chyba nic złego się nie stało
to już 3 od 1998 r.
jak kopią węgiel i ziemia się obsuwa to tak może się zdarzać :sorry2:
to pierwsze było tak silne, że podobno aż zastawy drżały i grzechotały w szafkach :szok:

kasia super, że kubcio się zaaklimatyzował w przedszkolu no i że z groszkiem (albo fasolką :-p) wszystko ok :tak:
niektóre dzieci nie mają problemu. mojej kumpeli córa chodziła od pierwszego dnia i podobnie jak kubuś ani myślała wracać do domu ;-)
magda wiadomo - my tu sobie tylko gadu gadu przecież :-p
anetka u nas mała też zaczyna nas poklepywać w złości :-( i chyba zastosujemy niedługo karny kącik bo nieraz nie daję rady :no:
pryzy ale masz fajowe pomysły :tak: grzechotka na pewno coś wymyśli a potem się pochwali ;-)
kacha usłuchana córeczka :-)

a mała znowu zaczyna mi smarkać :wściekła/y: tym razem t. załapał od nas i pewnie ją znowu zaraził :-(

pięknie u nas ale mroźno

miłego!

heja

u nas słonko świeci tylko szkoda że -10 do tego slońca w pakiecie jest :baffled:

paula kuba teraz nie chodzi ale od poniedziałku idzie lekarz powiedział że może iść tylko leków pilnować rano a poza tym żeby normalnie prowadzić zycie
anetka na testy dopiero na 16 powiem jak wyszły

kata ja smacznie spałam i niczym nie GRZECHOTAŁAM w szafkach :-D:-D:-D:-D
kasia ja tam jestem za żłobkiem czy przedszkolem nawet już w tym wieku bo dzieci sie lepiej rozwijają uczą pracy w zespole dzielenia się samodzielności więc puść go na ten bal niech sie chłopak pobawi :-D:-D:-D

Dzień dobry, ja w domku :-p
i niewiem co pisac!

grzechotka, a może coś na szmatkach kupisz....:sorry2: tylko niewiem czy takie rozwiązanie wchodi w gre, ale jeśli tak, to mają na takie maluszki przeróżne ciuszki, wiem bo szukałam na Darie. Moja poszłą jednak w sukience ze ślubu, bo miałam d niej skrzydła doczepiane, dałam różdżke i poszła jako wróżka, ale widziałam na chłopców fajne kościotrupy.... i gdyby nie R to bym Darie pewnie tak przebrała hehe;-)

agata wchodzi w grę problem w tym ze siedze teraz w domu z nim i nie mam gdzie szukać tego bo w mojej okolicy żadnegego szateksu nie ma musze jechac na miasto zeby cos poszukać eee cos znajdę dziś pojedziemy cos poszukać jak z testów bedziemy wracać

dzien doberek

witam sie tylko i o zdrowie pytam ;-);-):-):-)

kurde kuba wczoraj zrobil 4 rzadkie kupy i dzis tez ma rzadka :-:)-:)-:)-(, a smecty nie chce wypic :sorry2:

a i melduje ze skonczylam czytac ksiazke, wczoraj jak sie wciagnela to przeczytalm do konca, ok 200 stron. Skonczylam juz po polnocy :tak::tak:

odezwe sie potem. Dzis wieczorkiem jestem sama bo R ma sluzbe wiec czekam na Was :tak:

u nas tez ziab, rano bylo -16 :no::no::no:

to tyle narazie.

zdrowka i milego dnia wszystkim

dzien dobry
jesu a ja dzis zaspałam do pracy hihihih budze sie jakas taka wyspana oko otwieram i dalej w kimacza a le cos nie tak patrze a tu jasno o matko patrze na zegarek a tu 7 a sklep od 6 i panowie dostawcy czekali ło matko ..... ale szefowej powiedziałam ze przyszłam o 6,20 hhhihihihihi

reklama
Do góry