reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A u nas pieknie, he he.....:-)
Czesc wszystkim...

Kasia, Weroniczka- lo matko, to sie stracha najadlyscie, a dzieciaczki pewnie juz znow wariuja, co?
Kacha- szalejesz dziwczyno! :szok: A na serio, to oby bylo jak chcesz. Wiem, ze jeszcze przez jakis czas hormony sie utrzymuja, bo sama po poronieniu robilam test u lekarza i wyszlo mi ze ciaza, a juz nie bylam w ciazy... Stad wiem, ze sa jakis czas po ciazy, ale nie mam pojecia jak dlugo....:no: Powtarzaj test co jakis czas, no a potem do lekarza, to bedziesz wiedziala na pewno.
Kata- jak taka melancholijna, to Ty moze tez tescior zrob, hi hi...:-D:-D;-)
Basia- i jak? Cos tam wyszlo Tobie? :-)
Paula- brawo dla Juli, my na szczescie mleko nocne juz dawno pozegnalismy... ufff....:tak:Jest tylko woda, ale Oliwier i tak nie chce w nocy pic.
Sylwia- u mnie ze sprzataniem podobnie...:zawstydzona/y: Ale dzis tez watpie czy cos sie ruszy, bo u nas przepieknie....:-D:-D

I chyba na razie tyle, lecimy na ogrod bawic sie w piaskownicy.....:-)
A co u grzechotki? Magdalenki....? o Izabelli B nie wspomne.....:baffled:

reklama
Dzień dobry na wieczór.
Dziś testu nie robiłam bo stwierdziłam że nie ma sensu. Jutro umówiłam się z koleżanką która wyczuwa wszelkie najmniejsze zmiany w organizmie to nawet nie muszę wydawać kasiurki na test i będę wiedzieć o co chodzi. Także jak jutro wieczorem wrócę to zamelduję.
Kurczę Kaśka ale Kuba Was nastraszył. Ja ostatnio ciągle mam takie momenty przy Alexowi. Jak nie walnie całym sobą do tyłu, ostatnio rozwalił-nie wiem czy Wam pisałam- łuk brwiowy,pół cm niżej i po oku, a dziś jak wychodzi z domu to poleciał za kotem i wywinął orła na krawężniku. Uderzył głową o kant kafelek z cokolika i ma dziurę w głowie, śliwę na pół ameryki a w ogóle widziała to moja teściowa i hasło. nie płacz przecież się nic nie stało. Normalnie masakra jakaś. A ja myślałam że mnie szlak na miejscu trafi. Mój D to ostatnio już stwierdził że jeszcze chwila i Alex będzie się mógł przyjąć do filmu jako kaskader.
Dobrze uciekam. Meldować się będę jutro.
Buziaki dla wszystkich.
papa no i miłego klachania wieczorkiem

dzień dobry
a cóż to tak słabo z frekwencją:szok::szok::szok:
basia- to koniecznie napisz co twoja koleżanka stwierdziła:tak::tak::tak:
kata- ranny ptaszku:-)

jakoś niewyspana jestem nie wiem czemu, spałam dobrze Łukasz tylko raz się obudził:sorry2:
magdalenka, grzechotka, - żyjecie????

dzien dobry laseczki!;-);-):-)

słoneczko zaglada do okien...zapowiada się piękny dzień:-):-):-)

ide na śniadanko, zrobię obiadek i uciekamy na dwór:-):-):-)

miłego dnia!!!!paaaaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-):-):-):-)

siallaaa-lalaaaa ;-):-)
dzień dobry drogie panie ;-)
u nas też dziś piękna pogoda-aż miło się na duszy robi :-D
załadowałam pralkę niech sie kręci-jedną jeszcze mam do powieszenia z wczoraj-bo już mi się nie chciało.
ale na dworze to myk...i wyschnie szybciorem.
muszę zadzwonić do fryzjera i sie umówić na czwartek-bo coś zarastam kłakami :szok::-D
młody ma sie już dobrze i dalej szaleje :baffled::-)

kurcze co tu na obiad zrobić????

Basia-to daj znać koniecznie -co ta koleżanka wywąchała :tak::-);-)
Kachna-a u Ciebie jak??? testowałaś ponownie :happy:;-)
Weroniczko-ach te dzieciaki....widzisz u nas tak samo...ale już ok.
Dota-leć leć na to świeże powietrze :-D;-):tak:-i smacznego.
Aga-też coś mam z tym niewyspaniem....
Katka-hej ;-)

no właśnie zaginęło nam kilka mamusiek :szok::-(
i coś nie chcę sie odzywać :dry:
HALOO-gdzie WY :angry::angry::angry::angry::angry:

miłego dnia :tak:;-)

Cześć dziewczynki.

Coś mi się stało w prawą część tyłu szyi. Tak mnie okrutnie zaczęła boleć w nocy że nie mogę głową w prawą stronę ruszać. W ogóle to nie mogę głowy do końca wyprostować i mam lekko pochyloną w lewą stronę:( Koszmarnie mnei boli.

reklama
Do góry