reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
viki hehe daleko mieszkamy nie? :-D w weekendy nie lubię być w łodzi bo wszędzie masa ludzi a t. z urlopem w tygodniu ciężko ale nieraz jeden dzień weźmie
a ty jestem zawsze dyspozycyjna? :-) o każdej porze dnia i nocy? :-D bo wiesz, nieraz to dopiero dzień wcześniej mogę wiedzieć, że ma np. wolne i jedziemy do łodzi ;-)

weronika - super, jakby co to na pewno bede dzwonic do ciebie pare dni wczesniej.

a my z pawłem dzis bylismy w odwiedzinach u majki - grzechotki. dzieciaki sie pobawiły, troche połaziłysmy po parku.
pocykałam fotki, pozniej wrzuce..ale kuba mało sie usmiechał bo sie mnie wstydził:)

edit:
katawoj -z reguły tak, jestem w miare dyspozycyjna, wiec jak dasz mi znac dzien wczesniej to poukladam wszystko tak by się spotkac.w ciagu roku szkolnego jest ciut gorzej jak v jest na statku...bo wiesz musze odebrac damiana ze szkoly, pozniej zawiezc na trening wiec roznie to bywa, ale tak jak pisałam, wystarczy dzien wczesniej bym sobie wszystko poustawiała:)tak ze czekam:)

Ostatnia edycja:
Kata od połowy sierpnia...ahaaa....moze cos sie uda wykombinowac;-)
czyli w Łebie spotkam sie z Magdą (o ile Magda nie zrezygnuje:szok:;-))

Viki noooo romantycznie tak sredniooo....mały Krzyś biegający i rzucający piaskiem....przeszkadzał nam jak tylko potrafił:-D:-D;-) ale i tak było miło!:-):-)

Weroniczka super! tacy sąsiedzi powinny byc;-)

My tez puszczamy małemu "dobranocny ogrod", ze stronki: chomikuj.pl -polecam!;-)

:-):-):-):-):-)

A ja wlasnie omawiałam z Elcią spotkanko nad morzem, bedzie tez Sylwka i moze Jutrzenka:-):-):-) jednak w wakacje to najwiecej sie spotykamy:)))

dzien dobry dziewczynki:))
\no prawie juz jestem z wami hihihihihihih
KASIU OGROMNE GRATULACJE
NATALKO WITAJ!!!!!!
NO I CAŁA BANDE POAZDRAWIAM SERDECZNIE :))

HEHE DOTA my tak czy owak sie spotkamy napewno pojedziemy do was do zoo wiec wtedy was nawiedzimy a i jeszcze raz sie spotkamy ale to pozniej powiem co i jak:))

Hej Ślicznotki :-) W końcu się rozpakowałam, w miarę ogarnęłam, więc wracam:-) Cieszycie się?;-):-p I tak za dużo mnie niestety nie będzie, bo Jessica im jest starsza tym bardziej rozdarta:cool2: Aż czasami się zastanawiam czy rzeczywiście decydować się na trzecie dziecko choć tłumaczę sobie, że już gorzej rozdarte niż Młoda to być nie może;-) Pewnie będę tak jak Pryzybela wpadać w nocy, czytać i pisać monologi ;-):-p
Buziaki dla Was :-)

reklama
Do góry