joanna82
Mama Patryka i Filipka
Ja tezzzzzzzzzzzz by mnie chyba ze zarlo !I ja podziwiam, pewnie bym nie wytrzymała z ciekawości;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tezzzzzzzzzzzz by mnie chyba ze zarlo !I ja podziwiam, pewnie bym nie wytrzymała z ciekawości;-)
To dobrze ze jesz to co trzeba !!! Miesko tez jedz !!!!!! Ja z Patrykiem cala ciaze nie moglam ...ale to zdrowe nie jest nie jesc wogole !
Ja to już jak sie dowiedziałam, że w ciąży jestem- a wiedziałam w dzień spodziewanej @ bo poleciałam na Bete HCG- to rozpierała mnie ciekawość jaka będzie płeć! Zazdroszczę tych emocji i oczekiwania, bo to musi być piękne, ale niestety wiem, ze nie dla mnie.I ja podziwiam, pewnie bym nie wytrzymała z ciekawości;-)
Nie lubię pierogów. Nie głodzę się hehe. Jem tak jak zawsze. Omijam szerokim łukiem słodycze i Colę a to najważniejsze. I słodzę 1 łyżeczkę do kawki bo inaczej jest ochydna ta Ricoree![]()

Ja ty mozesz nie lubiec pierogow??Nie lubię pierogów. Nie głodzę się hehe. Jem tak jak zawsze. Omijam szerokim łukiem słodycze i Colę a to najważniejsze. I słodzę 1 łyżeczkę do kawki bo inaczej jest ochydna ta Ricoree![]()

OMG nie ma mnie tu 2 godz, a Wy 5 stron naklepałyście
A propos golenia, to nieodzownym elementem tegoż wyczynu jest u mnie lusterko, innaczej mowy nie maA pazurki u stóp o dziwo z tym gigantycznym brzuśkiem jeszcze sobie żelem zapodaję ;-) i mam spokój na miesiąc
A teraz mnie korci, by znów tipsiki założyć, ale za blisko rozwiązania i zrezygnowałam ...
ja mam tipsy na rekach i zamierzam do konca miec !! potem przed samym porodem zrobie na krotko zeby malenstwa nie pokaleczyc ale wole tipsy bo moje pazury to sa tak ostre ze szok !!
No Patryki chyba tak maja hahahahJa też Patryki chyba tak mają i musiałam Tardyferon zapodawać calusią ciążę z racji kolosalnej anemii wrr a teraz pochłaniam mięsa i generalnie na bardzo niewiele rzeczy mnie odrzuca ;-)
Ja to już jak sie dowiedziałam, że w ciąży jestem- a wiedziałam w dzień spodziewanej @ bo poleciałam na Bete HCG- to rozpierała mnie ciekawość jaka będzie płeć! Zazdroszczę tych emocji i oczekiwania, bo to musi być piękne, ale niestety wiem, ze nie dla mnie.