Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak naprawde jest wiele sposobow liczenia hahhaha i wez tu badz madryJa słyszałam, że 7 miesiąc od 27 tygodniAle mam dziś okropny humor;/
Ja mam to samo ,lecz od kiedy zaczelam lykac aspargin skurcze nie sa tak czeste ...ale wczesniej mialam normalnie masakre ,wybudzalam z bolo Jarka co by mi syry masowal !!!!! Teraz jak zlapie to tez konkretnie ze pozniej kuleje caly nastepny dzien i łydki bola !Jednak cos ten aspargin daje bo napewno nie lapie mnie co noc !Witam:-)ja wlasnie weszlam do domku z zakupow,mam teraz co pozeracDzisiaj w nocy zlapal mnie skurcz ze jak wstalam rano to mnie jeszcze noga przez godzine bolala:-(dziwne bo biore magnez.

Ja mam nadzieje ze historia sie nie powtorzy i moj drugi synek zdecyduje sie nie pchac za szybko na ten swiatJakos ten 7 miesiac brzmi magicznie - tak bardzo bezpiecznie nie?
Ciekawe czy ktoras z nas bedzie iala wczesniaczka (oby nie) ale jak sie to zdarzy to mam nadzieje ,ze wszystko bedzie dobrze. Jak do tej pory wszystkim nam sie dobrze ciazy![]()
.Bo Patryk z kolei pchal sie juz od 33 tyg ciazy ! NO i po co pytam? Wazne ze wszsytko skonczylo sie dobrze i teraz niczym nie odbiega od skow ,baaa nawet jest z nauka w czołówce ( boze co by tak zawsze bylo i mu sie z wiekiem nie odwidzialo ahhaah ) i wcale najmniejszy w klasie nie jest 
Ja tez sie trzymam swojego suwaka hahahahahPomyłam podłogi w domciu i od razu mi lepiejJeszcze pranie zostało, ale to jak chłopaki się obudzą bo też chcę jakiś relaksik teraz dla siebie
Mój dziś obiad robi
Kurczaczka gotowanego bo mam smaczka a na zupę jeszcze nie wiem co, jakaś niespo
Te obliczenia tygodni/miesięcy są boskie. Wszędzie inaczej. Ja się kieruję moim suwakiem z krateczkami![]()