• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

reklama
co do tesco to nie wiem czy pamietacie jak ostatnio zrobilam awanture bo nie chcialam stac w mega kolejce a kasy pierwszenstwa pozamykane !! no wiec dzis pojechalam do tesco i to samo - tlum niemilosierny i zadna kasa pierwszenstwa nie dziala !! a bab w ciazy w sklepie maaaaasaaaa !!! no i zrobilam prywatna akcje !! jazda nieprzecietna ...
najpierw do informacji i sie pytam czemu tyle kas dziala i ani jedna kasa pierwszenstwa nie jest czynna !! a kolejki po 7-10 osob przy kazdej kasie i jak to w sobote wozki az kipia od ilosci !! a pani na to ze stoickim spokojem ze "kierownictwo w centrali uznalo ze kasy pierwszenstwa nie sa do niczego potrzebne i ze zostaja zlikwidowane" jakiz byl moj wqrw !! i dawaj w kolejki i kazdej babie w ciazy mowie ze ma meza z koszykiem zostawic w kolejce a sama isc ustawic sie do kasy pierwszenstwa zeby owemu kierownictwu pokazac ile nas na raz jest w sklepie !! a ze pomysl sie spodobal to zebralam przy tej kasie 7 bab /ja 8/ i mowie pani ze ma sobie isc zobaczyc czy naprawde kasa pierwszenstwa do nieczego nie jest potrzebna ??!!??!! nie uwierzycie ale z mety 2 kasjerki sie znalazly i tylko ciezarne obslugiwaly i kazda z nich mowila przy kasie ze to bezczelnosc ze trzeba sie o odrobine przyzwoitosci wrecz klocic !!!

Mea, jesteś BOSKA po prostu :-) ja na szczęście nie miałam problemów, nawet mnie miły kasjer zawołał na początek kolejki :szok::-D tylko myślałam, że mnie inni zabiją wzrokiem :-D

a ja dziś mam wyjątkowo powera :-D tzn. miałam, bo już zmęczona jestem.

Mea, i co będzie dobrego na urodzinach mamy? :-D

na poczatek 4 ciasta: karpatka, shrek, sernik i karmelowo-slonecznikowy :)

a potem zimna plyta z wszelakimi dobrociami i kolacja - smarzone paluszki, łódeczki z piersi z kurczaka (z papryka i serem) oraz schab z mozarella :)

Aśka ja też dzisiaj pochłaniam wszystko co mi w ręce wpadnie.
Emwu możesz mnie skopać-zgapiłam Twój pomysł ze zdjęciem i zrobiłam sobie takie same tylko sepię:-(

tylko nie bij mocno:-)

Aśka ja też dzisiaj pochłaniam wszystko co mi w ręce wpadnie.
Emwu możesz mnie skopać-zgapiłam Twój pomysł ze zdjęciem i zrobiłam sobie takie same tylko sepię:-(

tylko nie bij mocno:-)
Natalka tylko u mnie jest ten problem ze ja mam tak codzinnie ahhahaha nie tylko dzisiaj kurde mac :baffled:

Co do fotek prosze sie pochwalic natychmiast !!!

ps. Ja tez mam zamiar zgapic pomysl emwu tylko ciiiiiiii :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry