• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

reklama
co do tesco to nie wiem czy pamietacie jak ostatnio zrobilam awanture bo nie chcialam stac w mega kolejce a kasy pierwszenstwa pozamykane !! no wiec dzis pojechalam do tesco i to samo - tlum niemilosierny i zadna kasa pierwszenstwa nie dziala !! a bab w ciazy w sklepie maaaaasaaaa !!! no i zrobilam prywatna akcje !! jazda nieprzecietna ...
najpierw do informacji i sie pytam czemu tyle kas dziala i ani jedna kasa pierwszenstwa nie jest czynna !! a kolejki po 7-10 osob przy kazdej kasie i jak to w sobote wozki az kipia od ilosci !! a pani na to ze stoickim spokojem ze "kierownictwo w centrali uznalo ze kasy pierwszenstwa nie sa do niczego potrzebne i ze zostaja zlikwidowane" jakiz byl moj wqrw !! i dawaj w kolejki i kazdej babie w ciazy mowie ze ma meza z koszykiem zostawic w kolejce a sama isc ustawic sie do kasy pierwszenstwa zeby owemu kierownictwu pokazac ile nas na raz jest w sklepie !! a ze pomysl sie spodobal to zebralam przy tej kasie 7 bab /ja 8/ i mowie pani ze ma sobie isc zobaczyc czy naprawde kasa pierwszenstwa do nieczego nie jest potrzebna ??!!??!! nie uwierzycie ale z mety 2 kasjerki sie znalazly i tylko ciezarne obslugiwaly i kazda z nich mowila przy kasie ze to bezczelnosc ze trzeba sie o odrobine przyzwoitosci wrecz klocic !!!
Ja dzisiaj poszłam do kasy pierszeństwa - też w Tesco a tam kolejka okropna,a przede mna babka zamykała kasę obok, więc ja do kasy i mówię: Czy mogłaby mnie Pani obsłużyć, ponieważ kasa pierszeństwa jest zajęta przez ludzi, którzy mogą śmiało postać w innych kolejkach a ona mi na to : A Pani jest w ciąży ?? A ja jej:A nie widać ? a ona - NIE ... ja jej na to: proszę karta ciaży a po drugie nie jest pani od tego, żeby oceniać czy ktoś jest w ciaży czy nie tylko od obslugiwania ! Od razu babce się głupioo zrobiło,otwarła kasę i mnie skasowała.... ehs ... MARKETY :/

Gaduły przebrzydłe... ;p
ale jestem zła... !!!!!
moje kochanie pokładło panele jakieś 2cm od ściany ..i co?
przybił listewki.. wchodzę patrze a tam co ;o
dziura miedzy panelami i listwami.. :angry:
powiedziałam że ma to naprawić bo inaczej się przez rok nie odezwę :-D
daj chłopu coś zrobić.. co za beztalencie

Gaduły przebrzydłe... ;p
ale jestem zła... !!!!!
moje kochanie pokładło panele jakieś 2cm od ściany ..i co?
przybił listewki.. wchodzę patrze a tam co ;o
dziura miedzy panelami i listwami.. :angry:
powiedziałam że ma to naprawić bo inaczej się przez rok nie odezwę :-D
daj chłopu coś zrobić.. co za beztalencie
jeszcze się nie przyzwyczaiłaś?????

ja też spadam się kąpać i na "Katyń" robiłam już 5 podejść do tego filmu i jakoś mi nie dane zobaczyć go w całości:tak:

reklama
Witam ponownie!

Ja po wizycie. Dzieciaczek duży mi się wydaje, jak na 24 tydzień, bo waży 850 gram i mierzy 30 cm. Mam nadzieję, że to nie będzie wielkolud :-D. Poza tym lekarz też powiedział, że sporo przytyłam od wizyty miesiąc wcześniej, bo aż 3 kg :szok:. Rzeczywiście dużo jak na mnie, jeszcze nigdy tyle nie warzyłam. To dopiero początek 6 m-ca a ja mam już prawie 8 kg na plusie :szok::szok::szok:. Moja mama przytyła przez całą ciążę 9,5 kg :szok:.
Ale najważniejsze, że z dzieciaczkiem jest ok, widać już było nawet płeć, ale lekarz jeszcze nie chciał mi powiedzieć. Dopiero jak to określił, jak będzie pewny na 100% to mi powie. MAm tylko nadzieję, że za m-c dzidziuś nie pokaże pupy :-D.

Mam do was pytanie o łóżeczko, bo widziałam, że była dyskusja, ale nie mam siły nadrabiać 100 stron- wybaczcie :-).

-------> Jakie łóżeczko polecacie (chodzi mi o takie drewniane) a nie zadne kojce turystyczne. Chodzi mi, żeby dziecko mogło jak najdłużej z niego pokorzystać (najlepiej do 2-3 lat).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry