• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

reklama
Natalka no to Cię wzięło na wspominki... hehe, ja swojego poznałam dawno, daaaawno temu, przed kinem. spóźniłam się na seans, on też :-D poszliśmy na pizzę a na drugi dzień obydwoje obejrzeliśmy "Gothica".

a my juz wrocilismy z urodzin bo mariusz strasznie jest zakatarzony i meczyl sie biedak ... no i oczywiscie przywiezlismy wałówke na caly jutrzejszy obiad i jeszcze pewnie na poniedzialek :) fajnie bo nie musze nic specjalnie gotowac :D a ile ciasta !!! maaaasa

Natalka no to Cię wzięło na wspominki... hehe, ja swojego poznałam dawno, daaaawno temu, przed kinem. spóźniłam się na seans, on też :-D poszliśmy na pizzę a na drugi dzień obydwoje obejrzeliśmy "Gothica".
mojego to na gothice wołami bym nie zasciągnęła o nie:tak:
a kino na pierwszej randce to niewypał-połowe filmu się oglądnie a połowę nie:-):-)

Witam ponownie!

Ja po wizycie. Dzieciaczek duży mi się wydaje, jak na 24 tydzień, bo waży 850 gram i mierzy 30 cm. Mam nadzieję, że to nie będzie wielkolud :-D. Poza tym lekarz też powiedział, że sporo przytyłam od wizyty miesiąc wcześniej, bo aż 3 kg :szok:. Rzeczywiście dużo jak na mnie, jeszcze nigdy tyle nie warzyłam. To dopiero początek 6 m-ca a ja mam już prawie 8 kg na plusie :szok::szok::szok:. Moja mama przytyła przez całą ciążę 9,5 kg :szok:.
Ale najważniejsze, że z dzieciaczkiem jest ok, widać już było nawet płeć, ale lekarz jeszcze nie chciał mi powiedzieć. Dopiero jak to określił, jak będzie pewny na 100% to mi powie. MAm tylko nadzieję, że za m-c dzidziuś nie pokaże pupy :-D.

Mam do was pytanie o łóżeczko, bo widziałam, że była dyskusja, ale nie mam siły nadrabiać 100 stron- wybaczcie :-).

-------> Jakie łóżeczko polecacie (chodzi mi o takie drewniane) a nie zadne kojce turystyczne. Chodzi mi, żeby dziecko mogło jak najdłużej z niego pokorzystać (najlepiej do 2-3 lat).

My kupilismy lozeczko do lat - ...UWAGA...pieciu :-)
Tzn takie ,ze sie potem te boczne scianki sciaga i jest male lozko.
Mothercare Jamestown pine cot bed and mattress for sale - TradeMe.co.nz - New Zealand
Z tym ,ze my kupilismy ciemniejsze - kolor antyk

Witam ponownie!

Ja po wizycie. Dzieciaczek duży mi się wydaje, jak na 24 tydzień, bo waży 850 gram i mierzy 30 cm. Mam nadzieję, że to nie będzie wielkolud :-D. Poza tym lekarz też powiedział, że sporo przytyłam od wizyty miesiąc wcześniej, bo aż 3 kg :szok:. Rzeczywiście dużo jak na mnie, jeszcze nigdy tyle nie warzyłam. To dopiero początek 6 m-ca a ja mam już prawie 8 kg na plusie :szok::szok::szok:. Moja mama przytyła przez całą ciążę 9,5 kg :szok:.
Ale najważniejsze, że z dzieciaczkiem jest ok, widać już było nawet płeć, ale lekarz jeszcze nie chciał mi powiedzieć. Dopiero jak to określił, jak będzie pewny na 100% to mi powie. MAm tylko nadzieję, że za m-c dzidziuś nie pokaże pupy :-D.

Mam do was pytanie o łóżeczko, bo widziałam, że była dyskusja, ale nie mam siły nadrabiać 100 stron- wybaczcie :-).

-------> Jakie łóżeczko polecacie (chodzi mi o takie drewniane) a nie zadne kojce turystyczne. Chodzi mi, żeby dziecko mogło jak najdłużej z niego pokorzystać (najlepiej do 2-3 lat).

Waga sie nie przejmuj;-)kazda z nas tyje jedna mnie druga wiecej:tak:a moja dzidzia tez pewnie bedzie duza:tak:bo w 21 tyg miala 485g:-)

Tak mnie wzięło na wspominki i powiem Wam,że mam dużo dobrych wspomnień związanych z tym filmem, bo byłam na nim z moim mężem. To była nasza pierwsza randka i pierwszy wspólnie obejrzany film:tak:
ale najlepsze było,że na pierwszą randkę umówiliśmy się w najbardziej romantyczny dzień w roku-1.11:-):-):-):-)

Niezly dzien sobie wybraliscie:-)

Ide ogladac te wasze foty i zakupy Mey;-)

Witam ponownie!

Mothercare - nursery furniture, pushchairs, car seats, baby clothes, toys & gifts - nursery :: cotbeds :: Jamestown cot bed - Antique Pine - dokladnie to kupilam . Pokazuje Ci tylko jako pomysl na wiecej lat niz na 2 :)

Waga sie nie przejmuj;-)kazda z nas tyje jedna mnie druga wiecej:tak:a moja dzidzia tez pewnie bedzie duza:tak:bo w 21 tyg miala 485g:-)

Niezly dzien sobie wybraliscie:-)

Ide ogladac te wasze foty i zakupy Mey;-)

On jeszcze wtedy pracował w wojsku a ja miałam zmianę do 14:00 bo w moim dziale pracuje się nawet w święta:-(
i tak się zgraliśmy-najpierw cmentarze z rodzinami a później do Gorzowa na film-fajnie było:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry